返回列表 回復 發帖
越狱如果不是女主角怀孕,更好睇!
公仔箱論壇- ~! s% U' i2 y' H, E5 V: I
2954357tvb now,tvbnow,bttvb' ]4 O0 X# S& ~& |: |, m+ y
朱千雪素顏個樣都幾順眼,遲姑娘呢個角色被設定為唔喜歡化妝打扮嗰喎,得意呀呵..........
3 @4 J+ C5 n- l; eleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:09 PM
! j1 \, V5 |0 y& W% D3 i
" g5 A5 C3 I3 w+ N" N) cTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
果個啊伯真係識抽水
2 o, X$ n# z, q' fSicketsn、Xy 發表於 2014-10-7 12:28 PM
9 ]7 c" @& w" Q& C  K1 J3 ftvb now,tvbnow,bttvb
5 b) F& d; T5 }: T# rwww2.tvboxnow.com咁你有無支持啊伯呀??一係齊齊抽囉
9 l" v! }9 I0 ~; x! DTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。唔知事後個阿伯又有冇乜野「意外」發生呢?
* L3 O- k4 t6 M0 Mtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-10-7 01:17 PM
' j3 S* `# j; b* C4 [& v
tvb now,tvbnow,bttvb) O# X5 u. T; I9 H) i
話時話吖.. 我見唔到啊伯個樣係點架??
我仲未開始睇呀... 但聽人講好似實景拍攝架喎!
叶细响是重犯,为什么从囚车下来时不见他带手镣脚镣呢?
tvb now,tvbnow,bttvb$ i  i# J7 C4 E/ O; \) K
2954355公仔箱論壇( l; i+ r; R' S8 H) v
咁mnb1123兄唔會失望,心穎BB第一集就出場囉。www2.tvboxnow.com& }3 U# K, w$ A
leekwoklam 發表於 2014-10-7 01:03 PM
5 Y* A5 Y8 D+ i, A, O1 ^公仔箱論壇係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
4 Z$ c: r0 s, h& ]( J3 D+ bwww2.tvboxnow.com
; B, L9 k2 C4 A7 b4 b佢有啲似我响香港個friend.. 我個friend幾靚女架
: s$ p" }) N4 F% d" O) [$ J0 G. iTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-8 12:32 AM
# k' w+ M: n+ j公仔箱論壇
! m0 \( p  j3 i- ^8 y- s, [tvb now,tvbnow,bttvbTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 B' u6 h1 B% \
咁正! www2.tvboxnow.com2 z2 G: q7 }" S# g$ a+ H* E+ p
就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
# ]/ i6 x1 L7 Y$ H2 b$ j3 u係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先0 ~5 U( [5 ^7 E1 x* N* J, C
mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
$ Q" M3 O8 m+ X$ b! \公仔箱論壇上游咁嘅性格或者仲討人喜歡呢......
. A% s% N- }- @9 `. D  y+ V' K6 sTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係啊,不過劇中係一個完全冇主見嘅女仔, 暫時冇勿機會發揮,要再睇多幾集先
) y" w9 G( {7 j7 ?' e1 LTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。mnb1123 發表於 2014-10-8 11:29 AM
公仔箱論壇& ]- T( x" E% m2 T

" o9 ?' _3 J3 ~! N" |4 Z" E公仔箱論壇我諗佢唔係無主見.. 係比人管主多啲
公仔箱論壇& I" Y, I! [5 o" D0 i) z- n$ `& y
/ R; [- D. b' ^/ ~
2955088tvb now,tvbnow,bttvb6 V  N4 }8 ^+ X2 R8 v9 ~
咁正!
9 K! D2 g; n3 N# R. [就算似朱小姐5,6成都係靚女嚟嗰囉喎.....www2.tvboxnow.com1 U: {& N- G( H3 l3 J9 b3 ~3 P
leekwoklam 發表於 2014-10-8 02:39 PM
. I' b4 g' y5 J- m3 n- ?
+ N: [9 J9 [1 A! x; G; h0 O% A有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?公仔箱論壇' a& \8 I7 S: Z& f0 r% a9 `
公仔箱論壇3 f$ _! E2 M$ h/ q  {
另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, 感覺上好奇怪!! 公仔箱論壇/ |* ~2 w% L" X* b4 `
同埋硬係覺得徐子珊本身個FEEL唔似做懲教

評分次數

• timmaxsing

本帖最後由 leekwoklam 於 2014-10-9 03:05 PM 編輯 + o3 E2 u5 W) w$ x& ^7 @$ H

, q0 C- w) j6 M, @: V% ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
www2.tvboxnow.com7 u: k% E9 K' F" C- Z' h
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) {! }" v4 k2 T0 w% |
有八成似架.. 仲係叻女嚟架... 啱啱科大畢業TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; O4 W) P" r9 e# ^
大文細佬 發表於 2014-10-9 09:24 AM
" A' J, w3 f' E/ b# j1 }9 [0 y0 l
www2.tvboxnow.com$ }" a2 @- P( w. ~' Z
咁你有冇慫恿個friend好似朱小姐咁去選美啫?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ O3 v7 c# Y, n2 `. `

q+ b# R4 P7 U5 v: H) m0 u公仔箱論壇西門菲莎大學好似喺溫哥華啩.......

1 y* v# V8 Y! \$ c1 u0 A9 i" swww2.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。7 i+ @/ y8 R( X. u/ z! e$ _6 l3 X

' z- `. C; _% p9 H# a如果有興趣番睇Auntie Ally粱琤成名作黑貓2部嘅會員可PM我,小弟可比到啲資料大家參考吓。
明明用懲教 / 監獄做題材, 夾硬加埋吳啟華和徐子珊忘年戀, 我覺得有少少畫蛇添足既感覺!! 點解TVB的劇一定要加埋D感情線落去? 唔通唔加呢D落去就無辦法吸引觀眾?
3 M. b/ g6 m1 U9 N0 j
/ V. W2 P/ n' H& y- ^另外, 吳啟華 和 徐子珊 忘年叔侄戀, ...
1 f/ `2 P1 S8 _% e' awww2.tvboxnow.comtycn3320 發表於 2014-10-9 12:07 PM
9 U: F" m  d- {3 Q5 i  O  V

: D: Z7 X/ x' [( t, wwww2.tvboxnow.com其中一個原因好簡單,唔加愛情線就好難拍足20甚至30集。