返回列表 回復 發帖
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
( S- M1 D, O3 Iwww2.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-25 01:36 AM
& T, g  d" M- C2 N1 z6 G9 |tvb now,tvbnow,bttvb係呀,如果《大藥坊》個sad ending好似苦茶咁,唔好飲喇。
8 v) u$ z# A5 e2 V不如睇《海女》吖,感覺開心又青春,好似飲紅荳冰咁。
等待着吧

評分次數

• timmaxsing

thank you for sharing
收藏了~
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-26 03:52 PM 編輯 2 ?; _1 |) N1 N/ j
: b4 H( [4 w& v$ l
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。# f& L: q$ v+ G$ e
www2.tvboxnow.com1 }3 p% t* |9 O5 u0 y8 F
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。
* x0 D1 x' s8 ~1 K2946635tvb now,tvbnow,bttvb6 G$ p  M5 ]+ n- f5 H  \/ R( q
: e; J# j( Z; G$ X% _leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
4 X8 G  v% n: F
3 ^6 U* e- t6 n) t; Q5 Otvb now,tvbnow,bttvb可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉
不错

評分次數

劇情一如既往發展,今日冇乜好講,不如睇吓有關BB寫真集啲靚相補數。公仔箱論壇& N7 H; F9 }! }
29466359 r" h0 I" Z" e
2946638公仔箱論壇7 z3 d! H( m$ s8 k4 N: l
leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:49 PM
6 Y* T/ G+ g- ~  b( R) h* \2 z咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
本帖最後由 leekwoklam 於 2014-9-27 10:46 PM 編輯 TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ D& @8 V7 g* L6 ]" a4 w: f

) e) @% Q/ ]: W& u" |% \www2.tvboxnow.com
tvb now,tvbnow,bttvb3 G2 y3 H8 t5 J, k- d9 @% G
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  _0 {2 C, O3 u& l+ T
可能會由廿集開始好睇番呢.. 可以多啲話題.. 同"使"倒轉TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 r8 c  |' [2 J  T. B& r! Z" A
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:30 AM
  P8 p8 u3 P; |, A% w( |  P! R$ d
本劇有30集啊。噢,我有啲啲想接檔嘅《老表你好Hea!》快啲出添。tvb now,tvbnow,bttvb( `" S+ Z- B& ]& v7 P4 }* Q; ?
琴晚最好睇嗰兩分鐘就係......; q4 o) |% o$ Q
公仔箱論壇1 p, \# _# n7 o) _! c- ]+ a# m

( w/ J" T7 _. E5 f" m3 m( i9 W) T
公仔箱論壇6 `1 @8 M- e% L2 ~" P$ ?: S
咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話
+ t, s% I7 o3 E; `tvb now,tvbnow,bttvbmnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
2 X+ B" t' l& g. G) K' qTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。www2.tvboxnow.com6 V1 ^' r2 H' K7 g7 T0 X
寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。
+ f1 i! s! T2 l2 C0 w) j2 U  vtvb now,tvbnow,bttvb
& ^6 x) r( d$ t5 U( a" Q1 A% c5 G咁我寧願睇BB 奇實係冇時間,因為用咗D時間睇帖同回帖 离開香江成二十几年好多中文都唔記得晒,特別要寫廣東話TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 G  @7 k* f5 W& G
mnb1123 發表於 2014-9-27 09:30 AM
www2.tvboxnow.com' A. z3 Z0 M$ b: t+ l

: q% |% o5 o! j+ Z! b( {TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇公仔箱論壇: O) g2 n2 U3 q' ~4 P
我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視
公仔箱論壇& @! R: ]- {5 p1 ~
我而家好多時都係第二朝好早一路睇琴晚嘅《大藥坊》,一路又回你哋啲帖。
8 e) @% N6 x. r' R$ L& }% g公仔箱論壇寫緊字嘅時候剛剛睇到杜茸被打pat pat。
* }5 o, C3 @+ H& r$ B. E公仔箱論壇2947135% z4 ]: `1 X$ w! U  e/ y2 C
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:40 PM
3 `& ]% a) N+ [( _7 _" d公仔箱論壇
. d/ A1 @9 ?' d! Utvb now,tvbnow,bttvb咁老比人打patpat?
% c1 C& {3 X, N4 ^: f4 T
0 C3 F* F9 M' {" ^嘩.. 咁你仲係咪好思鄉呀?? 我只係幾年... 所以仲好思鄉... 不過啲港潮語已經唔識喇
1 S: B2 y5 B1 ?tvb now,tvbnow,bttvb我大把時間返由其朝早响學校時.. 夜晚聽睇電視 ...
, S9 h4 c4 o# J# Y* V) ]www2.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-28 12:29 AM
8 n6 I# \; d9 O- e/ K* H- y& D
6 u7 F2 `1 e. @6 O5 d1 f, OTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,
+ e6 X8 O6 _8 w& ]; L& ]5 K所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目
thanks

評分次數

tvb now,tvbnow,bttvb2 g  M6 J) x8 f
2 D1 ^1 b& v( l) O" `2 w+ y
都几思鄉嘅,挂住D老友,同學。同埋會好留意香港發生每样時事。六點半新聞、新聞透視、星期二檔案,鏗鏘集係必睇節目,
- u, Z; S2 k+ l1 X! x9 [所以都好多謝公仔箱論壇呢個平臺俾到我哋唔同类形嘅電影、電視節目  ...www2.tvboxnow.com' a6 q& X- g1 m2 h* P* w: e
mnb1123 發表於 2014-9-28 02:24 PM
3 H0 k9 L: K8 n3 ^" G7 A: ]TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
( o/ u, J  H; v# g0 `8 v我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排
www2.tvboxnow.com8 s/ ]2 A$ U" U+ w) B

8 A+ U' K# g6 H1 z( W+ f9 N1 z; Ttvb now,tvbnow,bttvb我都係睇香港啲新聞update自己香港嘅時事架... 近排公仔箱論壇0 W! u: e  H/ b; P+ L0 E6 }
大文細佬 發表於 2014-9-30 03:04 AM
( v# k8 T( X1 M% `& I- D, p8 t% Htvb now,tvbnow,bttvb啲人走晒去佔中,又少咗批人即時收睇《大藥坊》,如果仲傾唔掂數或者情況惡化,會唔會睇睇吓佳期突然插播佔中最新現場直擊架?
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?