返回列表 回復 發帖
嘉欣表現可圈可點..好看
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?
9 l) p3 I5 b0 k; U0 [9 ?$ t! L5 _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-1 01:24 AM
- r. ?% S1 p8 F3 x7 A) }& [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
嘉欣表現可圈可點..好看) `6 E( I- H' `  d! D
tb037456 發表於 2014-10-2 10:33 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。$ o  C) O$ Q9 ~/ D/ \
唔好意思,"可圈可點"係唔係算讚嘅呢?TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。0 B1 I: f1 K- D! J) w" `
係就代嘉欣收咗先啦,哈哈.......
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 Y0 w! a: ?' [: H
外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
$ j8 E: e7 Q7 f公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-3 04:13 PM
1 i+ O7 K% O# C% ^  Y$ J7 M公仔箱論壇
: r# r* d  j" S5 I- mtvb now,tvbnow,bttvb係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
tvb now,tvbnow,bttvb+ H% Y- J. F8 S/ t$ {& q' @
tvb now,tvbnow,bttvb- r7 [# `9 j1 d! J
係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架+ m1 F2 I& }* M3 H0 K- Y. B
大文細佬 發表於 2014-10-4 01:03 AM
3 h- m4 J0 K8 h4 G' T  Z" K
係呀?唔記得晒添。
, O- J/ c- E! s( Otvb now,tvbnow,bttvb琴晚停播,冇得comment,有啲掛住杜茸呢個「開心菓」,佢次次出場都有笑料....
非常好看,每天追着。bb有进步
睇本劇睇到小弟開始四肢冇力同頭痛,仲有10集點捱呢?

) l% R# f( f& M5 C4 K其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。
8 Y9 F% t/ [2 s+ ^" u
4 m3 P2 E* }8 A+ V3 F4 t( Vwww2.tvboxnow.com我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到開始令人生厭嘅地步..........tvb now,tvbnow,bttvb+ r( ^8 h* B& h$ W; f

( A( b- L3 |( M: d& K4 i! m8 ]3 X公仔箱論壇一句講晒:浪費咗一班好演員。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2954439tvb now,tvbnow,bttvb' j; |7 A/ K+ u$ N$ O4 K' \
其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。% C1 ?3 l, o6 s1 m! @1 O+ ]" q
www2.tvboxnow.com0 _) `3 B6 W( n' d8 n
我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到 ...公仔箱論壇; ^$ B  i2 O$ H8 L5 K+ c3 A" ~
leekwoklam 發表於 2014-10-7 04:22 PM
www2.tvboxnow.com( t: h' h/ Z1 d3 z: B: G# J
我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
中意本剧多过使徒行者
4 m4 p3 ?9 R' T! a2 M2 V7 m# g8 b. }www2.tvboxnow.com我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
2 @5 r1 ~0 }4 {' lmnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
/ d0 f0 T" V+ B* m; L2 a& W
9 |0 k4 j7 H" g5 x& d) f
係囉,我都望港視爭氣啲,有競爭有進步,幾時都啱聽。6 g& |# N, c0 H- i5 q5 l# Q# ?

! S' m! u5 j3 B9 MTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。千奇百趣玩HIGH-D好睇架?得閒睇吓先。
中意本剧多过使徒行者
0 R$ f+ h/ V+ T8 _- z# T* Vtvb now,tvbnow,bttvbb1991 發表於 2014-10-8 01:49 PM
( z, @) w5 f3 F0 ]; n# Awww2.tvboxnow.com使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。
thanks

評分次數

• timmaxsing

exactly, the plot is boring, 嘉欣 is boring.