返回列表 回復 發帖

回應 bra少 第 153 篇文章

你不怕被人说你灌水

下次..黎同你倾计...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-14 01:50 AM 發表

泳裤系制服咩!!  
搬去對面房間嗟, 甘都要無曬氣!?
是對面房就好喇,起碼600米遠啊,行左4,5次啊,人都顛啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-15 11:13 AM 發表
你不怕被人说你灌水

下次不如今次

回應 cyus 第 156 篇文章

你好啊..

回應 mickeybblim 第 157 篇文章

好啊!原來大家都是同一個家族的呢

回應 cyus 第 158 篇文章

我刚刚进入家族不到一个月...

打扫的...
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-15 11:37 AM 發表
我刚刚进入家族不到一个月...

打扫的...
我入的時間都唔短,但是

潛水的...
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-15 11:13 AM 發表
你不怕被人说你灌水
我都曾被警告, 看了"一個淒慘的印度女人"貼, 心中感覺到有點痛, 有點無奈,所以只說了
"無言....... "
就無端端被扣分!
現在投訴中!
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 cyus 於 2008-7-15 11:29 AM 發表
是對面房就好喇,起碼600米遠啊,行左4,5次啊,人都顛啊
甘起碼不用上落樓梯, 咪當做運動囉~
原帖由 cyus 於 2008-7-15 11:40 AM 發表

我入的時間都唔短,但是

潛水的...
看得出..
我以前和你一样...
最近才累计多了..
cyus同mickey好多錢啊~
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-15 12:06 PM 發表

我都曾被警告, 看了"一個淒慘的印度女人"貼, 心中感覺到有點痛, 有點無奈,所以只說了
"無言....... "
就無端端被扣分!
現在投訴中!
这样惨啊..算啦
努力赚回就ok啦..
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-15 12:11 PM 發表
你都有啊
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-15 12:08 PM 發表

甘起碼不用上落樓梯, 咪當做運動囉~
你林得真是简单啊,本来住7楼,现在好dd去左4楼甘咋
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-15 12:11 PM 發表
我d錢都是人地俾的,嘻嘻,個家族幫主好好人噶