返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 1/8/2008 12:58 發表
哦。。没我份。。我有老鼠仔就够了。。。
hihi~~你都有養狗...幾有愛心 (加分)~~你有女朋友未呀?!
原帖由 wk.hoo 於 2008-8-1 12:58 PM 發表
哦。。没我份。。我有老鼠仔就够了。。。
啊2想揾多一个?
原帖由 wongjj 於 2008-8-1 01:01 PM 發表

hihi~~你都有養狗...幾有愛心 (加分)~~你有女朋友未呀?!
老婆仔。。佢系我2弟。。叫2哥啊。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-1 01:07 PM 發表

啊2想揾多一个?
我唔会对小米奇唔住的。。我是专一一个。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wongjj 於 2008-8-1 01:01 PM 發表

多谢你。。我有了她。。。
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-1 01:09 PM 發表

老婆仔。。佢系我2弟。。叫2哥啊。。
都是叫我真名啦。。。叫我朝伟就得了。。
hi hi~~ayam is back~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 wk.hoo 於 1/8/2008 13:11 發表

多谢你。。我有了她。。。
二哥~~你好

二嫂呢?!
原帖由 sweet_cherie 於 1/8/2008 13:13 發表
hi hi~~ayam is back~
HIHI~~你套新衫唔錯~~~
原帖由 wongjj 於 2008-8-1 01:15 PM 發表

二哥~~你好

二嫂呢?!
同我msn紧。。。
原帖由 wongjj 於 2008-8-1 01:17 PM 發表

HIHI~~你套新衫唔錯~~~
thanks, JJ,
wow,你幅結婚相影得好靚呀~
原帖由 sweet_cherie 於 1/8/2008 13:20 發表

thanks, JJ,
wow,你幅結婚相影得好靚呀~
thank you~~

我分$50,000給你~~因為原來今日中獎的是我...不是鴨仔~~haha
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-1 01:07 PM 發表

啊2想揾多一个?
不关我事啊..又扯到我啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 wongjj 於 2008-8-1 01:23 PM 發表
thank you~~
我分$50,000給你~~因為原來今日中獎的是我...不是鴨仔~~haha
OH, you are so sweet, thanks..
YEAH, 鴨仔知道後,激到拃拃跳!!哈
原帖由 sweet_cherie 於 1/8/2008 13:27 發表

OH, you are so sweet, thanks..
YEAH, 鴨仔知道後,激到拃拃跳!!哈
真攪笑~~原來是第1888+15-3......才是hohohoo