返回列表 回復 發帖

回應 cyus 第 168 篇文章

我中要做partime找钱的...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-15 12:22 PM 發表
有付出有回報嘛

回應 cyus 第 170 篇文章

有时候不用啊..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
有无富人派钱啊?
派钱比我呢D穷人........55555555555555
hello...我廣州嘅~~做friend friend 嘅就加我la.....QQ:214629248
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-15 12:17 PM 發表

你都有啊
蚊同牛比
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 cyus 於 2008-7-15 12:18 PM 發表
你林得真是简单啊,本来住7楼,现在好dd去左4楼甘咋
住樓不去住越高越好? 高層看風景都靚D啦~
原帖由 cyus 於 2008-7-15 12:20 PM 發表
我d錢都是人地俾的,嘻嘻,個家族幫主好好人噶
$$$是用來幫忙升級?
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-15 12:22 PM 發表
mickey好勤力啊
我是一隻只懂享樂的小雞 .
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-15 12:15 PM 發表
这样惨啊..算啦
努力赚回就ok啦..
that's right.
原帖由 bra少 於 2008-7-15 01:20 PM 發表
有无富人派钱啊?
識番個有錢女, 入贅咪得囉!
原帖由 christal0354 於 2008-7-16 09:44 PM 發表
hello...我廣州嘅~~做friend friend 嘅就加我la.....QQ:214629248
同我一样喔,握个手
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-17 07:16 AM 發表

住樓不去住越高越好? 高層看風景都靚D啦~
当你栋楼无电梯的,每日上上落落几次的时候,我睇你讲唔讲得出甘的风凉话
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-17 07:19 AM 發表

mickey好勤力啊
我是一隻只懂享樂的小雞 .
你搞左个虚拟形象差d唔记得你是边个........