返回列表 回復 發帖
本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 02:21 AM 編輯 ' L9 K# Q4 p! a5 q& h! M! k

`: |4 K( a- D+ n6 U
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我公仔箱論壇" o0 G& p& V5 u( P" B7 _
見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者peetvb now,tvbnow,bttvb% \/ o. K+ r# q/ }9 K2 D' x( c
chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
) @+ Z$ y' c- M/ r3 ap版主榮升,一定要送大禮
$ B1 f6 w1 X5 q+ vTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。9 g% x$ G' s0 u0 p7 e
小便版,係咩版嚟架??haha. j4 f7 E, e( P3 u/ ]

8 a. E5 O& k/ ^5 i  h公仔箱論壇謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!
2 _# W% y. x& p  b3 ^  stimmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
7 c4 f( O7 P, `www2.tvboxnow.com版主大人,叫kily得喇!!XDTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; d4 R- H  L# P/ u5 Y7 G6 W/ d5 T
公仔箱論壇; [- i; }2 J! T. b6 W; f- k# L
好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!
2 Y$ j+ N8 E4 m% fwww2.tvboxnow.com尤其約定!!!) a1 P, b/ F" p% k* N2 E. X* {' ?0 ^
love it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。公仔箱論壇0 B8 X! M6 i' `. u7 Y, G) u$ E
很好聽# i. u; T+ H. Q  z  R
Support !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,6 \. F6 h4 a5 X% l; Q  x0 M
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 11:26 PM 編輯 + ~& `: Y+ K  d% A5 B' k

: l$ {5 W% E) g  l2 W0 |5 R9 M7 i. _
好好聽啊!
& M/ T' M' k9 ~" ~: l  wtvb now,tvbnow,bttvb尤其約定!!!www2.tvboxnow.com* a- t, N, }+ U6 Y2 g( X5 f
love it~~www2.tvboxnow.com. C7 y0 A( P, j. C1 r+ Z1 p
la..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
2 t  @3 d1 E! Q/ a. ^www2.tvboxnow.com
4 V7 m( t8 R& m, R4 x公仔箱論壇好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。
9 S* o! r9 A1 S很好聽www2.tvboxnow.com# o/ S* l" X) B: V$ [1 r% W
Support !
+ W5 Z/ |1 ^$ G7 }, Mwww2.tvboxnow.com元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
" P/ m' L4 B; x7 ptvb now,tvbnow,bttvb我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,
: I2 \5 l, P9 P: S, g4 n但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!4 m+ w" e! i) o( S0 T
pongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
2 q5 c6 \% L. X9 ^0 Ytvb now,tvbnow,bttvb哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦. tvb now,tvbnow,bttvb3 ^# U  l$ l( W6 l. N! D
乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. + \" n+ c# b1 c) H

; _) K' q6 n/ U+ N0 ?0 A

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦.
8 z4 }0 S1 O; b/ Y% F, ^) H3 B乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. ; C2 r% B! H9 h5 m, K9 e( ^; q& c

+ o* w+ D6 C/ b  F! D# ]tvb now,tvbnow,bttvbuD3AKIufams
3 j( @' n% R* q% P公仔箱論壇pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
' v& h, ?) E8 J0 E& B; i8 X' b6 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& T! y) n& l/ @4 V: |
我諗pull3版主唱會更有感情!!
: P- D, r$ Q1 G' r+ N公仔箱論壇
! j  R8 s& j! W9 XTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。謝謝收聽!!