返回列表 回復 發帖
120# SweetLemon

哪是不是只能在这个贴吹水???如果在别的贴吹水,算不算??? 对不起哦。。毕竟是新人嘛
然后又怎样可以知道我已经贴了200贴以上呢??

毕竟200贴以上真的满多嘛。。。。
呵呵~~我就真係新人喇~~
岩岩睇到呢度諗住呃下分,點知開頭幾個都係大佬黎既~~
我都係打聲招呼先~~
咦...唔對路喎,真係全部都係大粒佬黎既...小人蕩失路
唔好見怪
邊度有得集中吹水架?
無集中吹水架,你可以週圍走.
我地都係週圍走
畸形人類研究科
我而家周圍走,蕩失路添呀~~
我而家周圍走,蕩失路添呀~~
ray718 發表於 2011-4-7 12:33 PM
唔駛驚走左幾日就慣
畸形人類研究科
114# SweetLemon yeah~~~~~~~!!!!!!!!!!!谢谢 Sweet Lemon~~~~~~姐。。。。。。。。我爱死你了。。。。。。。。。。再来再来。。再给我多一点TVB元。。。好让我在这里做个亿万富翁。。。。反正在现实不能做。。:oni ...
vcliew13 發表於 2011-4-7 10:08 AM
灌水。。。。 你好博。。。自然風景貼圖區你都去了。。。。
然后又怎样可以知道我已经贴了200贴以上呢??

毕竟200贴以上真的满多嘛。。。。
vcliew13 發表於 2011-4-7 10:19 AM
把老鼠放在你的頭像看得到。。。

[url=space-username-vcliew13.html]vcliew13[/url]50 秒前TVB 240000 元積分轉出
呵呵~~我就真係新人喇~~
岩岩睇到呢度諗住呃下分,點知開頭幾個都係大佬黎既~~
我都係打聲招呼先~~
ray718 發表於 2011-4-7 12:06 PM
[url=space-username-ray718.html]ray718[/url]9 秒前TVB 120000 元積分轉出
可以连续发多少帖。老大
为了积分而在本区奋斗!
可以连续发多少帖。老大
李某 發表於 2011-4-7 06:40 PM
但記著不可灌水啊!!
畸形人類研究科
joe002468 34 秒前 TVB 240000 元  積分轉出  
滿100帖再回來報數。。。加油。。。
SweetLemon 發表於 2011-4-7 08:38 AM
多謝SweetLemon大大