返回列表 回復 發帖
本帖最後由 kilykilyk 於 2014-4-24 02:21 AM 編輯 公仔箱論壇9 f$ m) B; W. w4 x

/ E- v7 Y; m# |0 \
原來kily姐靜雞雞唱歌嚟賀pinaroo升級,有好歌聽都唔通知我tvb now,tvbnow,bttvb5 c- Q7 M- {; s6 P5 d6 M
見到你講P版,仲以為你講小便版,我呢度D人講小便係p或者pee( ?2 u/ N! x5 K+ w4 @, d
chowold2 發表於 2014-4-23 11:14 PM
公仔箱論壇+ \* Y4 s% a. e3 X8 A
p版主榮升,一定要送大禮 www2.tvboxnow.com# s, m& {+ _# s* b. R
& T( c: v, |5 Z& h
小便版,係咩版嚟架??haha6 `1 I, o' G; K8 B, k$ F7 F% S
tvb now,tvbnow,bttvb9 [, ]/ N) Q0 k8 A/ o7 L
謝謝chowold版主收聽!!
原來kily姐靜靜地賀pinaroo升級,你的好歌帶給了我們無限喜悅,有新作記得通知我哋呀,最後你的作品我贊同,請繼續努力帶給我們更多更好作品,THX!公仔箱論壇; A8 S( A: ]2 B6 N, X
timmaxsing 發表於 2014-4-23 11:26 PM
, N0 o4 T% I9 m! E( I' l版主大人,叫kily得喇!!XD
6 X. ]; e- F, u( F9 @/ W5 qwww2.tvboxnow.com
9 T/ m' L$ x# O9 @( q) l公仔箱論壇好多謝timmaxsing版主咁支持!!
好好聽啊!公仔箱論壇5 b8 R6 @, Q! o. C% d. @1 f) K5 n
尤其約定!!!
( T+ n6 f. ?* m8 O$ |/ c* r7 Zlove it~~

評分次數

• pinaroo

嬌的的的聲音。。。www2.tvboxnow.com: n* a" E& f; b7 v. D) H
很好聽tvb now,tvbnow,bttvb2 B: A9 R' s1 @( A# l( ~
Support !

評分次數

• pinaroo

雖然我未見過妳真人,www2.tvboxnow.com' Z! K* T6 |- d- @& Z
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!

評分次數

• pinaroo

9 j, ~6 i1 i4 ]# K7 v公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 M% U+ M/ g' {0 j
好好聽啊!www2.tvboxnow.com: }/ l' A  f" g8 J- C- R3 ^$ \
尤其約定!!!
6 Z! M, V: ]% @) S8 I9 \5 D9 j$ {0 UTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。love it~~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; ?; s3 B" B, C( _( k
la..lala^0^ 發表於 2014-4-24 02:07 AM
+ D( u, H* n4 C5 r4 e5 t  F) d) Hwww2.tvboxnow.com* E# F  X& F8 `! \
好開心蝦蝦鐘意首歌,王菲啲歌我都好鐘意!!!多謝蝦蝦收聽!!
嬌的的的聲音。。。$ Q0 k, P+ x" y, g- X
很好聽
( l- K4 ~4 w9 ]( k, }www2.tvboxnow.comSupport !公仔箱論壇7 ~& |: o$ F  D, j. d8 }
元大長 發表於 2014-4-24 08:56 AM
; H2 W! [3 `. |  T7 e. @我也很喜歡元大長歌聲,多謝支持!!!
雖然我未見過妳真人,公仔箱論壇4 @+ N- O2 f: p5 z: A, o. L
但合埋眼聽呢三隻歌, 憑妳嘅歌聲聲線, 我肯定...妳一定係個靚女嚟嘅!
! J* u  I$ T4 A0 f+ a* X: ?2 S公仔箱論壇pongpong0715 發表於 2014-4-24 10:20 PM
  n+ T% \+ K1 x+ B. M2 V' R7 y
哈哈,原來pongpong咁風趣,多謝收聽!!!
賀P版主一定預埋我啦.
$ w& v$ T" P  ]. O$ D* R" p% Y7 _0 U乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。! I% V. p% M3 a  w) b( z' M% H

. V; E/ x6 T$ }0 M6 P% jwww2.tvboxnow.com

評分次數

• pinaroo

賀P版主一定預埋我啦.
1 ?3 }5 d; F1 \, W" ?3 v乜原來可以點唱? 我又點, 唔該先.
4 e+ r# K' e' g7 i- Itvb now,tvbnow,bttvb, k+ @- B2 a- c# o9 M5 A  {
uD3AKIufamsTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。# o  D7 e5 C# v2 |1 s4 |4 g/ H/ ~
pull3 發表於 2014-4-25 02:18 PM
7 y# F# t( g  K4 Ttvb now,tvbnow,bttvb哈哈!!pull3版主似乎對這首歌有情意結8 Q; `" c5 @4 `; ]/ j
我諗pull3版主唱會更有感情!!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 _7 j2 f# G* `5 N$ X

! g% X# i7 o. Jwww2.tvboxnow.com謝謝收聽!!