返回列表 回復 發帖
tvb now,tvbnow,bttvb% e. E! |$ }1 \* J
% C1 q$ E0 q5 Z9 k
佢個look似廿幾歲... 就算著得成熟啲都係似廿幾歲...天生!www2.tvboxnow.com/ g8 K8 W8 e! E3 x2 I
大文細佬 發表於 2014-9-20 01:38 AM
$ S9 k6 F% e7 ztvb now,tvbnow,bttvb係呀係呀,佢啲皮膚好緊緻,笑時亦未有明顯魚尾紋(當然可能有賴make-up),得天獨厚,男人女人都羡慕,我真係當佢未夠3張。
' Q* v! V2 ?4 D0 A9 lTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' g, H2 E" \* T: M2 Y

?; S* ^7 P1 K! p2 L+ jTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
以前勁~

評分次數

• timmaxsing

这部电视剧真心挺不错
7 S% o: f- r1 j2 B: \$ Z
我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
5 P1 V. e8 |0 e3 V: H8 Otvb now,tvbnow,bttvb我都話歡喜做戲比其他人睇架啦。
" {% G4 b7 q4 X; z# ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:27 PM
tvb now,tvbnow,bttvb5 `7 _! X6 h1 u
. S% f* f. B% f6 f9 ]
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇
5 B+ V9 j& X* W' g; s
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  c& v  A) P7 A
廿集開始無眼睇.. 我諗要開始用耳聽喇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- l% U9 {; k# y6 y, ]5 w' v  a
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:26 AM
& J. G; _- [4 t: Z; X; Atvb now,tvbnow,bttvb咁陰功吖?
9 x; m: [8 _" [0 Qwww2.tvboxnow.com但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....
本帖最後由 Pedestrian_A 於 2014-9-27 03:28 PM 編輯 www2.tvboxnow.com% ~/ W! q" q2 k( h4 F5 j

% ~0 u. r4 N+ |3 H# {www2.tvboxnow.com
# P) ]3 B2 F- g, |) K咁陰功吖?www2.tvboxnow.com3 Y2 c  ]$ \: J+ y+ e1 k
但歡喜條線完得草率咗啲咁囉....TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* L& s( S4 Z, k4 ~* p: Z
leekwoklam 發表於 2014-9-27 12:28 PM
至少他可以做一隻風流鬼
至少他可以做一隻風流鬼
- }% Z" M/ a; S: u* uPedestrian_A 發表於 2014-9-27 03:27 PM
6 [8 a4 R4 Q3 W4 H4 B  Z, t
tvb now,tvbnow,bttvb3 }4 _; S# S0 w( P" i
佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
7 N, p3 |; Y0 O' Wtvb now,tvbnow,bttvb
5 @9 E8 f- j8 @+ W: \) k: I: _TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' d. \: h, {, t) i+ u+ h
大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
0 M1 o! W) r, }5 {( j7 |/ C1 qwww2.tvboxnow.com20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
. k1 O9 ?0 }3 Z20集之前爆seed有腦做事, 20集後做事很白痴!
$ f1 _5 J$ e/ b/ L  s1 BPedestrian_A 發表於 2014-9-28 04:31 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ n( {7 J7 G0 x6 J
20集前編劇用腦寫劇本,20集後用PP寫劇本  
1 x* T: e7 G  gtvb now,tvbnow,bttvb
' d2 q6 \4 w$ B; p* @佢呢條線實在諗得太奇怪喇... 就咁死咗
) k7 U: ?$ w5 ]3 F4 J. }  X1 j: [tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-28 12:35 AM
, S+ H1 ~0 U# w$ h9 H5 Q
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。公仔箱論壇" E3 L# b$ h5 `- P8 T
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
樓主真係好有心機,有咁多圖同字,thanks for sharing~
最好就係原來歡喜哥無死到
, t/ ~2 Z, z$ d4 E+ J# N5 m, \5 y1 _
歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。
/ P2 h; Y9 _* r$ h* M但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
5 T& K1 F$ r; \8 m3 f) _tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
/ m+ g# l, Q' b$ x2 L
# v5 B# B- Y0 R: Y( V聽緊電視喇
" ~, D' [$ ~7 H' g. a0 Wtvb now,tvbnow,bttvb歡喜唔死又唔輪到4位大姐大佬現身囉。: _: r$ Z- d+ c
但硬係覺得佢哋4位啲所謂影響力描述得太求其,令我呢刻開始有啲唔投入....
# H/ R# W- A4 V6 I, {tvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-30 03:24 PM
著草離開香港