返回列表 回復 發帖
  |7 l9 o' \# z) W5 O! K公仔箱論壇咦~~~~集中睇眼鼻口,真係有8分相似呀,哈哈。細佬你對眼好sharp醒。www2.tvboxnow.com4 _4 R2 _4 M& m$ r9 d; N0 @( E  I
的確,吳尊向來都有男生女相嘅格。
, m1 W1 k5 i1 T9 V9 X0 [; mwww2.tvboxnow.com29420042942006
, f, `$ g6 K/ k% m& g: ~8 G! K8 j2942005: {: }7 Z* d# ~" |2 q: ^  \
leekwoklam 發表於 2014-9-20 03:45 PM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) |4 X9 s7 M( A7 f
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。& c( i2 L. x" B: _' b
一樣咁靚
唐詩泳又系好似守業者做埋d2打六角色,tvb真系唔掂,睇來已經定位以後d角色差唔多
thanks

評分次數

• devil2007

• timmaxsing

好好睇! 特別係主題曲和結尾曲, 係我每睇一集必听. youtube再每天必听嘉欣既大愛. 張德蘭都大過我咯仲咁好氣, 把聲同以前冇勿點變, 我覺得幾好!TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% m% @7 W; `& F6 C* U
pknoface 發表於 2014-9-21 01:57 AM
$ ]& n" s2 c7 Q% V* C3 Jtvb now,tvbnow,bttvb係呀,我終於成首無唱錯囉。林生啲詞輝哥啲曲係正啲嘅。
敖嘉年

評分次數

• devil2007

《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!www2.tvboxnow.com' ]1 i: i4 S4 h6 O
認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走
...
+ d* T) W, E1 h( ~% |; J- x: t7 `" r+ B最後期待這套勵志劇的未來發展...
《大藥坊》劇中其中一句話「好醜命生成」...這句話是真的話,佳期條命真是苦,真係唔認命都唔得呀!: V8 R) N8 w6 L! Q
認命你就輸啦,正所謂命運在你手,無論幾辛苦都好,佳期都不會低頭,努力地向前走...: Q/ P" n4 P1 P7 u5 C
最後期待這套勵志 ...
+ y2 A# B* T% Z- A) jtvb now,tvbnow,bttvbtimmaxsing 發表於 2014-9-23 10:29 AM
/ h, V& g* \; bTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
tvb now,tvbnow,bttvb; h' _( i8 g/ \- w' L8 B8 j& U+ P7 o
係囉J神版主。《大藥坊》啲訊息幾正面,睇佳期逆境中都唔放棄都睇得人舒服,唔明點解啲人唔鍾意囉。
9 r- k9 |* }1 _. Mtvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-23 03:21 PM
& k8 M: U- u, I3 b7 L; R, P公仔箱論壇
0 w3 e! F; x$ _9 `' O% d因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片..
她的演技肯定的。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。' f0 f# c, c1 [8 q7 w
公仔箱論壇6 |1 C* ^7 L' x, ]9 Z
但這部戲最大的亮點反而不是主角,而是這些老戲骨短暫而瞬間綻放的演技。
+ H2 A" _' }2 z8 L1 G, B& L公仔箱論壇公仔箱論壇/ m8 w% @7 i, s3 q  R& C( o+ g
看他們戲感對放,然後中生代的演員持續成長,就算劇情不如預期精彩,也能接受了。

評分次數

• timmaxsing

TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ {& B* }6 G1 s
tvb now,tvbnow,bttvb, i) p  |9 b9 r. ]1 W; [; m
因為呢個世界唔係真係咁多人係可以做得到囉... 又或者人生不如意事十常八九.. 唔想再睇咁多唔開心嘅劇.. 好似我咁.. 情願睇輕鬆笑片.. 又或用下腦睇下啲偵探推理片.. ...
6 D# P$ c9 L: j/ S& o2 }tvb now,tvbnow,bttvb大文細佬 發表於 2014-9-24 01:01 AM
# N$ a6 K. I( v3 d唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。公仔箱論壇- l. r* v& X4 [2 A$ x
想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?tvb now,tvbnow,bttvb5 C! B) H, a0 P5 C7 P3 F* v1 {6 \; D
公仔箱論壇/ k! R. k& w* q3 {/ O
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
; B. p9 n9 p) q/ C1 `* j) x5 X2 Z3 ywww2.tvboxnow.com除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
# i7 w& U/ p2 }  x9 d% B唔睇《大藥坊》唔緊要架,不如淨係睇大結局就算。tvb now,tvbnow,bttvb( O0 N/ p1 ~6 u7 E( @
想睇輕鬆好笑嘢?有冇睇J-2台《海女》?
2 ?0 X8 u2 E. |( ^$ q
2 c, _* v9 t. E  e9 e- jtvb now,tvbnow,bttvb9 f! _0 \) W0 U, t0 l4 e9 |. F
leekwoklam 發表於 2014-9-24 12:59 PM
tvb now,tvbnow,bttvb) Y2 u6 j5 s" T0 K4 Z: t% X
; `8 e+ B% R' }/ F
如果係笑片.. 我諗我會睇.. 多謝晒
睇左咁多集, 都唔係好明點解要有許君約 (唐詩詠) 呢個角色,
+ j* u+ X/ U& w9 i) O! w; a除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無tvb now,tvbnow,bttvb) L& k2 |0 d6 I( y4 r1 _1 u% E
tycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
6 f! A% B; G8 T/ \1 @TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
1 z  H- ]; d. C- _: [% t  _  Ttvb now,tvbnow,bttvb可能仲未奸出嚟
"一元35歲就要瓜斗咯......".. 即係sad ending喇.. 唔想喊.. 唔鍾意sad ending
; \: C) d3 N. fTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。除左俾莊繼宗利用發電報俾南京政府外, 其餘情節, 都係覺得佢可有可無
- d, Q; U8 K8 \1 W# S  I6 F7 Rtvb now,tvbnow,bttvbtycn3320 發表於 2014-9-25 12:47 AM
www2.tvboxnow.com, r7 [+ T2 \% O6 N" _
呢款「永遠得唔到表哥嘅表妹」係無記本類劇嘅常設角色嚟傢嘛。
$ L# ?9 j9 b, T2 [" pTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件