返回列表 回復 發帖
$ R8 ^( j* C4 X. N+ L+ x4 JTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。维基百科# s" @% T8 N, F: m1 t5 E$ S+ o
觀音借庫,是中國民間信仰,又名觀音開庫。起源有說,觀音大士修道期間,500護法羅漢化身和尚,下凡為考驗觀音之修行,到觀音廟化緣討飯,觀音於是日農曆正月廿六大開倉庫,給和尚們享用齋菜,其餘食物留 ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 Z+ A/ `+ v9 r2 u1 Q
Pedestrian_A 發表於 2014-9-23 03:58 AM
+ u* U. n* K8 ]* O, g% L0 P5 V- ]: A公仔箱論壇唔該晒!
公仔箱論壇5 j5 u! m9 c6 G
細佬,聽Pedestrian_A講解完,明嗎?3 d) n0 k% y( i" M) n7 W% c
) s4 h& @3 {) a2 Owww2.tvboxnow.com2944235www2.tvboxnow.com# V+ R8 K& v9 O
我再補充少少吖。
0 s; Z6 F0 }# w& t( ]# Jtvb now,tvbnow,bttvb香港興借庫時每名善信會好似抽簽咁抽一個利是封,利是封內會有紅紙一張,並一早寫有一個銀碼,由幾十萬至幾億都有可能,例如抽中港幣1000000 ...www2.tvboxnow.com: V! u$ H$ v2 n
leekwoklam 發表於 2014-9-23 01:04 PM
8 w- ~/ W0 c2 ?* F* o+ G% Gwww2.tvboxnow.com+ j  X( ]: |2 h' U  V1 u
即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無!
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
/ c7 D7 s: M! H: C6 I! H$ X
4 F/ V' H. C4 F' n3 g0 L% ]tvb now,tvbnow,bttvb即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...: y5 J" o: [  q" D' r( }: `
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
" Z0 G$ ]* v. l( Hwww2.tvboxnow.com下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  
其實唔用套.. 可以食藥架嘛TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 g* K& L2 b# K5 d+ ]- O. O
大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
aftea
/ e) g# x+ i7 W1 M9 E: O公仔箱論壇公仔箱論壇, B  `2 T$ x. c8 ?0 e
十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning

after

pill

www2.tvboxnow.com; w# I# [. m: `' y6 y0 S

* m1 r; x. @( w! H0 g即係信仰一種喇... 唔好怪我咁講.. 邊個諗出嚟架?... 咁即係有借有還上等人喇... 咁要還幾多呢(加埋利息).. 點還法呢? 信仰呢家野但求心安理得.. 信則有不信則無! ...
2 |2 N8 _  l/ {4 ]" l' K6 Pwww2.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
( r, M% T" w% [哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
afteaTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) Y" _% j  z  s

7 v4 ^  U; H1 K( d* E  Jwww2.tvboxnow.com十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill 公仔箱論壇9 h. b- B6 f3 {, }* {0 s0 K* [, W
mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
: A6 W! y" ~& S- P6 X5 k6 RO, Yeah, mnb兄好熟咁噃....你兩個搞嘢公仔好過癮
其實唔用套.. 可以食藥架嘛
, p1 W5 d$ u" ~/ ^0 G& W大文細佬 發表於 2014-9-24 01:36 AM
: ~* u6 c  E) ^0 m- m+ P- Etvb now,tvbnow,bttvb我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?www2.tvboxnow.com) O# J, I: i" a" G, l+ S- V$ ?3 q

9 k# G0 O4 V  z% N- N. owww2.tvboxnow.com
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
( J8 }3 x4 t& A  X
下一年買衣紙還. 寺廟或附近會有出售.  + ?1 N/ b/ |4 F4 ]1 T: b
Pedestrian_A 發表於 2014-9-24 04:05 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  R. ^7 I* Q/ H% Y" I

! [* [. \- v- [4 ~7 T& m公仔箱論壇咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
公仔箱論壇3 D9 y  k: f: y, l
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
' v" j, `: ^( `3 P5 Stvb now,tvbnow,bttvb" a8 K9 D% B2 d- ?% N& h
2945301TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。+ E$ V% W/ Q) E2 ?  ~/ V! H
leekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
2 C0 V& y$ T; f" j
! _3 E5 n! h5 \) B3 g) {仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
aftea
( u  s6 s* x4 Q/ m9 s2 y
+ A, r# J4 V( S( R5 x! l3 |) KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。十萬火急阿大佬,邊食得切阿 除非食morning after pill
' ^* F3 m" X" p公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-9-24 11:15 AM
www2.tvboxnow.com" C# I2 X- m  A% W' N9 X( G

/ t/ r) {- R2 ~0 gtvb now,tvbnow,bttvb真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
6 I3 |- w' M7 P" r/ P( _3 v" o) Z
哈哈,還利息呢樣嘢真係有啲善信喺啲玄學節目問過啲師傅架,但係幾乎個個都係避而不談hea過就當答咗,幾不負責任呀真係。
+ P" A! {! @  _5 otvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-24 02:57 PM
tvb now,tvbnow,bttvb: {& g' }9 y5 `2 _/ Y
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% E- F; ~7 v) C$ x5 l
等我代寺廟答你.. 九出十三歸
公仔箱論壇& y' n, N3 y  O' y9 Q! c6 W
我想問釘姐,可唔可以唔用套又唔食藥架?
: m3 C5 Q2 \  l公仔箱論壇" {, R8 _( |, s- e$ K$ Y3 G6 z* t
8 D* A. ^* R- A/ uwww2.tvboxnow.comleekwoklam 發表於 2014-9-24 03:06 PM
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
. K" g" E4 i; q2 b# Q公仔箱論壇www2.tvboxnow.com% V' m' B( ^8 x; \8 z
仲要唔一定一次就咁易有BB架嘛.. 有咗咪仲好.. 世界人口老化... 我地呢啲嚟緊出身社會做事嘅人好慘.. 一個要養勁多個.... 生多啲好
# E% Q7 O7 u3 l3 G大文細佬 發表於 2014-9-25 02:03 AM
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.
tvb now,tvbnow,bttvb4 D+ |+ n6 r; C1 d  h
公仔箱論壇% S7 X  [- i4 K: ^  P+ e8 d
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
+ A/ h2 R8 ^( ^大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
www2.tvboxnow.com* I5 u6 Y" z4 X0 Y# h

9 z9 Z3 p4 }% e5 ?公仔箱論壇唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,
' }! i$ }" ^4 V% y6 K' ~4 qtvb now,tvbnow,bttvb因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意   
5 a. ~9 N: T7 c0 O- q- ?; n, j話是話食呢D係好傷身架,因為成份係大劑量嘅hormone,一次食一粒,72小時內一粒搞掂

評分次數

• timmaxsing