返回列表 回復 發帖
釘姐自己說怕有BB, 唔用套又唔食藥還有其他避孕方法但在這裡不能說.
- H% U# T/ Z) f' L7 C7 e( ewww2.tvboxnow.comPedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:15 AM
公仔箱論壇, Y- m; S( j2 w( ~% r5 O2 |) ~: t
我知我知我知.......不過真係講唔出口。
8 i0 d7 n3 s+ k7 D  _: ftvb now,tvbnow,bttvb公仔箱論壇9 {6 _6 H; J" c  k; |( [8 q
咁我知邊個諗出嚟架喇.. 一定係寺廟
' ~) x; `6 o: t0 Z: T. _4 N大文細佬 發表於 2014-9-25 02:00 AM
3 d9 _) G" i% U& m6 w我相信都係囉...
5 z' G1 [9 H7 o# z0 [公仔箱論壇1 i2 l$ t& ^7 p" \4 S# n1 G7 m
真係好有經驗.. 但好似話食呢啲好傷身架喎.. 因為一次過拍好多粒.. 不過唔知一次過要幾多粒架呢???你知唔知呀?
, Y% ?7 s7 n+ i/ o7 bwww2.tvboxnow.com大文細佬 發表於 2014-9-25 02:06 AM
tvb now,tvbnow,bttvb2 H# q) s4 H1 ]0 d8 ^
聽講注射荷爾蒙避孕針都得。公仔箱論壇, r- h9 t9 ^0 V* B+ n1 j3 {
哈哈過癮.....回帖區變咗"南宮夫人信箱"定"避孕方法交流會"公仔箱論壇+ {6 a; S' q/ i+ s
Anyway,各位會員總之小心啲啦.....
5 R* b2 v& t! J; j4 E. X% H
7 o+ _5 {5 ^* G2 S3 j' atvb now,tvbnow,bttvb我知我知我知.......不過真係講唔出口。
+ ~- }, ^9 `, J& g' tleekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
版主可能不喜歡這個話題
兩名臥底的BB用避孕產品比較好.TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。, T4 Q+ `' Y9 C8 u: b
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:18 AM
2 f5 U- D% w2 B# ?0 k: Q- U

- T$ V; r& o9 I  A+ z$ E; _3 u: o/ Nwww2.tvboxnow.com兩個臥底嘅BB會點架??
; k6 e  j! t8 o
我知我知我知.......不過真係講唔出口。
" s9 H. H' M6 v$ @- Y4 c  Ktvb now,tvbnow,bttvbleekwoklam 發表於 2014-9-25 04:08 PM
' I1 \- K( |0 b; `* [
! W0 e5 t, O) {: @1 c你跟住嗰個回覆已經講咗七七八八架喇喎.. 仲有啲乜漏咗呢??? 又唔講得出口架呢??
/ f- |! J& p0 v7 F6 |+ u4 _) r. w1 n- u& D

, G9 M2 Z7 ?6 }; M唉....响美帝國嘅公立中學有免費提供袋袋.藥丸同事後丸俾D中學生.而且就算搞出人命要落仔學校都會帮你而唔需要話俾屋企人知,www2.tvboxnow.com! B& R. ]8 m' C6 r' V5 P
因為係人權同私隱。16歲以後醫生唔會俾佢嘅醫療報告你睇除非有佢簽名同意 :onono ...TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。8 q3 m0 F) k7 U* N5 k6 _
mnb1123 發表於 2014-9-25 11:36 AM
公仔箱論壇9 g3 c2 I4 A( F* v( ]7 f1 e

" J- {3 t* y1 V! s" p我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁所嘅domdom仲要唔係時時有架... 好多時都無晒..
( S5 g# k  L, C+ l; ITVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。3 K# ^- W9 N4 I4 H1 U, Y
父母就幾多歲都可以睇你嘅醫療報告架.. 好似我啲醫療報告我父母都睇得(除咗同sex有關嘅野,  因為我未試過唔知)... 如果其他人任何歲數未經本人同意.. 任何人都唔可以睇當事人嘅醫療報告.
5 D0 t; P+ K% dwww2.tvboxnow.comTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。4 z1 V7 m0 o2 n
兩個臥底嘅BB會點架??tvb now,tvbnow,bttvb4 s# g) A( H; y( n( ?5 A2 f( ^
大文細佬 發表於 2014-9-26 01:19 AM
5 e, m) Q5 G+ r7 X( y% M% `( ltvb now,tvbnow,bttvb面對危險機會太高, 死亡機會也高...
www2.tvboxnow.com8 {2 y6 _0 p% {3 M. |& r- ^+ K

" Y' ?" |: y# p( W; T" E公仔箱論壇我只係知响我住嗰個州嘅中學係無供應架... 因為法律上未滿十八歲係唔可以乜乜架.. 飲酒都要廿一歲先合法架... 不過我依家讀緊嗰間U就有少數廁所裡面有供應... 但只係domdom無藥架喎, 藥要當面去間room問人攞.. 廁 ...
; H& V" H; }  N4 K8 d1 ~TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-9-26 01:36 AM
# H: n7 Q) g2 ~+ O- U0 ltvb now,tvbnow,bttvb細佬,你真係越爆越多嘢。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  T8 g$ X" s7 s; a  h) o2 b
小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
版主可能不喜歡這個話題TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- k; K: |( ^2 t- d3 K; b- O: B* d
Pedestrian_A 發表於 2014-9-25 04:29 PM
5 P& q, [4 r7 D5 |# ztvb now,tvbnow,bttvb唔會啩?吹水版輕鬆搞笑啲唔好咩?
% T. ]/ J1 g+ a% q又直接講劇情會好悶.....
tvb now,tvbnow,bttvb! e3 K! w. n) ?1 Q! O4 x
面對危險機會太高, 死亡機會也高...www2.tvboxnow.com4 J( J! `9 g- q7 U+ O
Pedestrian_A 發表於 2014-9-26 04:18 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。/ H2 _6 e! g  s
www2.tvboxnow.com9 ~2 R! `+ v# y# }
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
! B4 d/ |( ^1 b0 S7 Jwww2.tvboxnow.com細佬,你真係越爆越多嘢。+ }* ~: n) B6 ]( W. m9 T2 [% I
小心唔好爆埋自己啲秘密呀,哈哈
" E/ r4 l- p: _0 I6 h* a' k公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-9-26 03:13 PM
! M) M- Z/ U& Ewww2.tvboxnow.com
6 u6 c" j# d$ L/ d8 L; i巧驚... 唔會嘅
! s# |7 a* V0 F3 b& f) C2 J2 S4 b( [TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  f+ E. c& U' u
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!
/ {6 J/ H4 c3 s, r8 h0 B0 c. J大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
爆seed釘姐不是掃黃
) t9 a+ w2 r4 P9 I) c公仔箱論壇www2.tvboxnow.com3 x: B2 Q5 N0 u
UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!& ~6 D4 @) @; @; G  J5 l- b
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
1 |) w5 R+ ]% Q公仔箱論壇入CU嘅人唔多但鬧CY嘅人就巧多
7 {7 t; J6 D, |公仔箱論壇
5 g3 C" {: i. J; u4 v' C公仔箱論壇UC可以好多種架嘛... 啱啱睇到新聞.. 掃黃都可以係UC架.. UC同UC生個CU仔或女.. 勁..香港CU好難入!% t8 ]" I3 ^7 [$ M/ c' V3 F0 V
大文細佬 發表於 2014-9-27 01:34 AM
TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。) @$ [( ^- ^' Z+ R" L5 f
恭喜細佬估中最後兩位UC。