返回列表 回復 發帖
嘉欣表現可圈可點..好看
(3)棺材內的黃浩然...外又點呢?
$ N* I1 t( L6 ]! b! L* V& {+ ^  a2 Q大文細佬 發表於 2014-10-1 01:24 AM
www2.tvboxnow.com5 y6 ~/ N4 M8 U
外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........
嘉欣表現可圈可點..好看www2.tvboxnow.com: u. k# m+ r8 }1 N6 ~' V; z
tb037456 發表於 2014-10-2 10:33 PM
公仔箱論壇4 v9 M* f( z) I7 w/ o0 y
唔好意思,"可圈可點"係唔係算讚嘅呢?8 S2 ^; e! V+ v& {$ j
係就代嘉欣收咗先啦,哈哈.......
; L/ K# h- q& _8 I5 {  J! G# ?tvb now,tvbnow,bttvb外就陰功無比啦,呢排佢因怪病入院,雖然剛出院話冇乜事,但都冇法出席本劇宣傳,又要辭演新劇《張保仔》添........% ?- t, L' p( S8 [# L
leekwoklam 發表於 2014-10-3 04:13 PM
* m) R; Q0 T! B0 S  s; |4 F0 r公仔箱論壇TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。% b8 b! f% m' U# K) }( R0 J
係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
4 s$ g5 b$ i. O7 _" U( Y6 F) C6 K: R

; t$ Q1 l: J% I- U) |9 Mwww2.tvboxnow.com係喇.. 聽講佢個病好似同大長針個皇帝一樣架
. S5 Z6 b+ T7 \9 BTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。大文細佬 發表於 2014-10-4 01:03 AM
! u8 n8 ^2 J+ I. Q3 ?
係呀?唔記得晒添。
9 B0 ?0 ?3 t8 e) S+ a8 |) B7 |TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。琴晚停播,冇得comment,有啲掛住杜茸呢個「開心菓」,佢次次出場都有笑料....
非常好看,每天追着。bb有进步
睇本劇睇到小弟開始四肢冇力同頭痛,仲有10集點捱呢?
tvb now,tvbnow,bttvb, F$ O: B8 w; N6 _0 ^
其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。tvb now,tvbnow,bttvb- U$ H. \4 v! W' G6 O" ]0 j
6 j/ v9 o% i9 `& h$ o
我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到開始令人生厭嘅地步..........TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。* A+ F1 o& M; B" y' Z+ H
www2.tvboxnow.com0 R  b5 K! R+ m4 M7 o: p& A) e/ z
一句講晒:浪費咗一班好演員。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
/ t; D+ g' x1 `公仔箱論壇其實我明白《大藥坊》同《仁醫》唔應該直接比較,大家條「橋亅根本唔同,趣味性大有分別。
; l) ~! p! Y" N1 G* l" Qtvb now,tvbnow,bttvbtvb now,tvbnow,bttvb: F- |- b, K& x" S. R5 ~# B! l( ]
我實際係想話無線啲編導、編劇今次浪費咗一個大好題材啫,畢竟無線啲醫護劇一年一套嘅咋,而時裝醫生劇又已經拍到 ...
* f" q3 g5 T) l' D; Z公仔箱論壇leekwoklam 發表於 2014-10-7 04:22 PM
# D0 D2 x3 N) m2 ]我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
所以我寕願睇千奇百趣玩HIGH-D
中意本剧多过使徒行者
5 I$ p' d  b+ G) s/ v; c) Nwww2.tvboxnow.com我就話因為冇競爭所以無記D編劇.編導求勿其  。如果魔童攞到牌,班友仲唔打醒十二分精神?
0 W* }' ?* N2 T5 q$ A3 U' F公仔箱論壇mnb1123 發表於 2014-10-8 09:51 AM
3 y9 ~0 [2 g, c. _% N  X
7 ~$ q! I9 h& jwww2.tvboxnow.com係囉,我都望港視爭氣啲,有競爭有進步,幾時都啱聽。
( [4 [2 A% K( F2 }2 _- ~+ ~公仔箱論壇) j2 H& f3 W$ T% [" ^
千奇百趣玩HIGH-D好睇架?得閒睇吓先。
中意本剧多过使徒行者
, u$ j! g$ @: l% K+ d公仔箱論壇b1991 發表於 2014-10-8 01:49 PM
, A7 @0 i. c& r6 j/ W" t4 `7 f1 z! Z" Y
使徒行者同大藥坊兩者都差不多喜愛,其實前者劇情好多沙石,唔係真係好好嗰隻囉。
thanks

評分次數

• timmaxsing

exactly, the plot is boring, 嘉欣 is boring.