返回列表 回復 發帖
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-11 10:23 AM 發表
靓女姐姐~~~~~~:014: 我终于入到黎,见你啦!!!!
点解??
之前你又轮到你入唔到啊??
喵喵囡囡, i come in sit sit... need to come here support always...
倒闭了的龙门解压客站的店小二。。
我可不可以进来?:014:

回復 #198 天使_琪 的帖子

sure... welcome....:onion14:
原帖由 天使_琪 於 2008-4-12 09:10 AM 發表
我可不可以进来?:014:
你都五得变个得啊:onion05:
囡囡~你都好耐没返黎喇~~~:onion14:
入谷温人

回復 #201 toyo88 的帖子

yaya... sit here and waiting for 喵喵囡囡:onion18:
原帖由 vwwo 於 2008-4-11 02:44 PM 發表

点解??
之前你又轮到你入唔到啊??
:019: 我都唔知咩回事啊~~

依家都唔系成日入到黎,一时时既~~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 toyo88 於 2008-4-12 09:56 PM 發表
囡囡~你都好耐没返黎喇~~~:onion14:
:014: 靓仔叔叔,人地都好挂住你啊!

前排成日入唔到黎,最近都系又时入到,又时入唔到~

唔通连个天都玩我~~~
原帖由 Stephenlai1986 於 2008-4-12 10:08 PM 發表
yaya... sit here and waiting for 喵喵囡囡:onion18:
:onion05: :onion05: 我返黎啦~~

你唔使再等~~
近來坐坐:sleeps: :sleeps: :sleeps:
原帖由 7878 於 2008-4-13 12:23 PM 發表
近來坐坐:sleeps: :sleeps: :sleeps:
:onion31: :onion31: 你都好耐无黎坐咯喔~~~~
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-13 12:27 PM 發表

:onion31: :onion31: 你都好耐无黎坐咯喔~~~~
最近比較忙 所以比較少上來的說

囡囡有沒有想我的說:014: :014: :014:
原帖由 7878 於 2008-4-13 12:35 PM 發表

最近比較忙 所以比較少上來的說

囡囡有沒有想我的說:014: :014: :014:
你地最近都系甘喔~~
我就想上都上唔到啊~
你想我讲乜!!
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-13 12:44 PM 發表

你地最近都系甘喔~~
我就想上都上唔到啊~
你想我讲乜!!
為什麼你想上也上不了?

電腦?網路?問題?