返回列表 回復 發帖

回復 #239 喵喵囡囡 的帖子

今天那么得空的?
倒闭了的龙门解压客站的店小二。。
因为我岩办完事翻到公司~~~

又准备吃饭啦~:014: :014:
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
那你快去吃吧!别饿到。
已经饮紧酸奶啦~~

绝对饿唔亲啊~

回復 #244 喵喵囡囡 的帖子

那我去吃东西先。
阵间记得翻黎啦~~

回復 #246 喵喵囡囡 的帖子

忘记了。。
你地~~~~~~~~~~~根本就系虾我!!

甘重要既事都可以唔记得!!:onion03: :onion03:
:onion05: :onion05: 。。。路过喵喵的地

原帖由 wk.hoo 於 2008-4-16 11:53 AM 發表

噢。。喵喵对我真系好呀。。
叫囡囡好d.....因为喵喵有两个~~
入谷温人
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-16 11:53 AM 發表

噢。。喵喵对我真系好呀。。
当然啦~~~

甘你都要对我好过喔~~~
原帖由 walala 於 2008-4-16 06:00 PM 發表
:onion05: :onion05: 。。。路过喵喵的地
lala仔都黎捧场啊~~~

你对我都几好喔~
原帖由 toyo88 於 2008-4-16 06:36 PM 發表

叫囡囡好d.....因为喵喵有两个~~
靓仔叔叔~~~~~~你都黎左啊!!

几时得闲黎坐下,饮下茶先走啊???
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-17 09:13 AM 發表

靓仔叔叔~~~~~~你都黎左啊!!

几时得闲黎坐下,饮下茶先走啊???
哈。。哈。。我都来撑下你个场先。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
废皇哥哥~~~~~~~你今日都黎捧场啊!