返回列表 回復 發帖
原帖由 viento 於 2008-2-3 05:39 發表

當然啦~~大家以和為貴迷好lor
大家都係想個論壇做好d啫~~~:onion14:
haha :onion05: :onion05: :onion05:
英雄所見略同!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 crazie 於 2008-2-3 05:42 發表
外星黎啦!
hello 你今日個 look 好得喎!

回復 #299 crazie 的帖子

訓醒啦~~~你錯過咗一個好時晨了~~:onion14:
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
多一個朋友好過多一個敵人

原帖由 crazie 於 2008-2-3 05:43 AM 發表
Viento..亞妹...Hello !
早安~~你果邊几點啦???
原帖由 viento 於 2008-2-3 05:45 發表
哈哈哈哈哈
原帖由 woofy 於 2008-2-3 05:46 發表
yes :014:
原帖由 lux1261 於 2008-2-3 05:45 AM 發表

hello 你今日個 look 好得喎!
Felixng 話我唔用頭像,會好核突喎,口咁咪摷張舊想出黎貼咯!

有無跟TVB片集?
原帖由 viento 於 2008-2-3 05:45 AM 發表
Sorry... 剛到公司!

有的人係要做先有得食賈! :(
原帖由 crazie 於 2008-2-3 05:48 AM 發表

Felixng 話我唔用頭像,會好核突喎,口咁咪摷張舊想出黎貼咯!

有無跟TVB片集?
你張相同TVB片集有關咩?

原帖由 crazie 於 2008-2-3 05:48 發表

有無跟TVB片集?
睇左2集和未濃情
原帖由 crazie 於 2008-2-3 05:48 AM 發表

有無跟TVB片集?
仲乜咁聽Felixng話啫~~

核唔核突駛乜佢講wor~~~
原帖由 woofy 於 2008-2-3 05:46 AM 發表
哈哈~~大家咁話啦~~
我呢到衣家 0852 …已經開始熱啦!
原帖由 crazie 於 2008-2-3 05:49 AM 發表

Sorry... 剛到公司!

有的人係要做先有得食賈! :(
唔緊要~~

星期六你都要返工???