返回列表 回復 發帖
原帖由 viento 於 2008-2-3 05:58 AM 發表

依套野.....勁無聊

唉~~tvb d 片越來越冇水準~~
搞到我都好小睇
簡直嘔血啦!個女主角個裝扮成個 Geisha 咁!
個頭式先至核突!
原帖由 woofy 於 2008-2-3 05:58 AM 發表

我都鍾意食壽司不過我未睇o個套戲
唔怪得我地鍾意玩迴轉壽司 flash game 啦!
我玩極都唔過 58000 分!  :onion03:
我今日本來打算去吃迴轉壽司,但俾人甩底~~

個迴轉壽司game呃人架~~~

當你玩到4萬几果時, 佢會加埋上面果几千俾你, 你就會有5萬5左右~~
但當你玩到5萬果時, 佢就唔會加上面果几千俾你, 所以你就只有5萬

我果日玩到5萬1, 如果再加上面剩下果1萬, 應該要有6萬先啱,
但佢乜都唔跳出嚟俾我, 只係話我已經可以接受到挑戰之類, 我個分仲得果5萬1呀, 陰公
...........個game呃人架
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 woofy 於 2008-2-3 06:09 發表

我最鍾意睇裘俊同diana,冇鬼用
喵喵聽日番梨嚇死佢 ..
成330幾帖!
不如去 ~~~火焰幫會議室~~~:014:
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
原帖由 woofy 於 2008-2-3 06:09 AM 發表

我都越來越中意睇diana~~~
俾班嘩鬼搞到佢越來越冇晒火~~~
原帖由 woofy 於 2008-2-3 06:09 AM 發表

簡直一流!

希望裘俊追到 Diana...

冇鬼用追到 文承君!

越睇越討厭 彤彤 和啊哲…
原帖由 viento 於 2008-2-3 06:11 AM 發表

我今日本來打算去吃迴轉壽司,但俾人甩底~~

個迴轉壽司game呃人架~~~

當你玩到4萬几果時, 佢會加埋上面果几千俾你, 你就會有5萬5左右~~
但當你玩到5萬果時, 佢就唔會加上面果几千俾你, 所以你就只有5萬

我果日玩 ...
咁點解咁多人有超過 6 萬分既?? 68000 都有!!
我好想知佢地點玩!!

原帖由 lux1261 於 2008-2-3 06:12 AM 發表

喵喵聽日番梨嚇死佢 ..
成330幾帖!
不如去 ~~~火焰幫會議室~~~:014:
噫……妳話去邊,我咪去邊囉!
原帖由 crazie 於 2008-2-3 06:14 AM 發表

簡直一流!

冇鬼用追到 文承君!

仲有vicent 同黄家嵐~~

彤彤同阿哲進入平台期, 比較悶~~~
原帖由 crazie 於 2008-2-3 06:14 AM 發表

簡直一流!

冇鬼用追到 文承君!

睇黎我地多數都係鍾意睇o個幾個人物!! :014:

我都係唔鍾意睇彤彤 同阿哲!

原帖由 woofy 於 2008-2-3 06:15 AM 發表

咁點解咁多人有超過 6 萬分既?? 68000 都有!!
我好想知佢地點玩!!
我懷意系統虛報分數,做數~~~:onion14:
Viento..Woofy...搬過隔離版囉…好嗎?
hi ^^

回復 #1 wwinglin 的帖子

新开会客室?
:onion14:
喵喵我黎啦
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
新場喎,踩下先:onion05:
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区