返回列表 回復 發帖

回復 #369 喵喵囡囡 的帖子

好挂咯。。。。我上来时,你都没有在哦。。。你每次几点上来的。。靓女。。。
我来了。。。

原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-19 09:46 PM 發表
:014: 但系我唔系你个女啊嘛!!

你好似晚上先上黎过喔!
好喇~我今日就早早黎温你~~:onion05:
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-4-20 08:11 AM 發表

哈。。哈。。老三。。你又在度呃女仔啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-20 11:58 AM 發表

哈。。哈。。老三。。你又在度呃女仔啊。。。
搞搞震??!!!
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2008-4-20 02:20 PM 發表

搞搞震??!!!
哈。。哈。搞到出刀仔喎。。
原帖由 toyo88 於 2008-4-20 08:11 AM 發表

沟我條女 你沒死過:024: :024: :024:
原帖由 威仔89 於 2008-4-20 02:06 AM 發表
好挂咯。。。。我上来时,你都没有在哦。。。你每次几点上来的。。靓女。。。
我都唔系靓女,唔好甘叫我啦!

我通常系早上,上班时间上黎嘎!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵

:024: 你有无搞错啊!星期日甘早上黎做咩啊??我都唔得闲!

靓仔叔叔,一早身氧啊!:014:
原帖由 7878 於 2008-4-21 08:33 AM 發表

沟我條女 你沒死過:024: :024: :024:
我几时变成你嘎??点解我自己一DD都唔知既!

唔好冤枉我好喔!
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-21 09:02 AM 發表

我几时变成你嘎??点解我自己一DD都唔知既!

唔好冤枉我好喔!
我說的算 以後你不好給戴綠帽喔
小心我休的你:014: :014: :014:
入黎炸场。。
原帖由 7878 於 2008-4-21 11:03 AM 發表

我說的算 以後你不好給戴綠帽喔
小心我休的你:014: :014: :014:

俾人霸王硬上~~~

我咩都听唔到喔!!!
原帖由 ckhooi74 於 2008-4-21 11:04 AM 發表
入黎炸场。。
入黎炸场????未S过啊!
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-21 11:12 AM 發表

入黎炸场????未S过啊!
噢。。你唔知我地的阿大傻架。。。