返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-21 12:05 PM 發表

噢。。你唔知我地的阿大傻架。。。
你唔讲我都唔记得左添!:014:

甘点解你地唔送距入咩咩医YUAN既???
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-21 11:11 AM 發表

俾人霸王硬上~~~

我咩都听唔到喔!!!
:onion03: :onion03: :onion03:
囡囡不要我 

好傷心難過
我好象第一次进来?
**原来...感动是很快就会被心动越过的...**
原帖由 7878 於 2008-4-21 12:38 PM 發表

:onion03: :onion03: :onion03:
囡囡不要我 

好傷心難過
:019: :019: :019:
我边有喔!

做多请你饮杯茶啦!:onion14: 我亲手冲嘎!
原帖由 bbyyhh 於 2008-4-21 12:48 PM 發表
我好象第一次进来?
无错啊!你真系第一次入黎咋!你以后要多多入黎吹水啦!

回復 #395 喵喵囡囡 的帖子

我会啊~你中未请我yam cha
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-21 12:57 PM 發表

:019: :019: :019:
我边有喔!

做多请你饮杯茶啦!:onion14: 我亲手冲嘎!
那以後你都親手沖我我喝 幸福
不可以沖給別人喔
原帖由 bbyyhh 於 2008-4-21 01:03 PM 發表
我会啊~你中未请我yam cha
:onion14: :onion14: :onion14:

请你饮多D啦!

其他人都未必有嘎!
原帖由 7878 於 2008-4-21 01:03 PM 發表

那以後你都親手沖我我喝 幸福
不可以沖給別人喔
:onion14: 甘你饮多杯啦!

:019: 唔可以???边有人甘霸道嘎!
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-21 01:17 PM 發表

:onion14: :onion14: :onion14:

请你饮多D啦!

其他人都未必有嘎!
多谢..你快点去帖多几张靓女相啦:014:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-21 01:18 PM 發表

:onion14: 甘你饮多杯啦!

:019: 唔可以???边有人甘霸道嘎!
霸道還好啦 因為這種幸福的 不想跟人分享的說:onion14:
原帖由 bbyyhh 於 2008-4-21 01:21 PM 發表

多谢..你快点去帖多几张靓女相啦:014:
系喔!我都唔记得左添!
原帖由 7878 於 2008-4-21 01:21 PM 發表

霸道還好啦 因為這種幸福的 不想跟人分享的說:onion14:
:onion31: 甘我唔会应承你过喔!

:014: 有好多人都中意我冲既茶嘎!
原帖由 wk.hoo 於 2008-4-21 12:05 PM 發表

噢。。你唔知我地的阿大傻架。。。
:024: 你就傻啊。。。佢整日入我度搞搞震。。
今日我。。。。