返回列表 回復 發帖
原帖由 hansontiger 於 2008-3-28 10:01 AM 發表
哇好晒啊你地两个~~~你一句我一句锦了窝~没眼睇~~呢个时候我念起一首歌~~

''我怕了当那电灯胆
黏着你们
来来回委曲中受难
一个我被撇低
却又很不惯
要走的一刹又折返''

我吾阻你地啦~~~~~~~~~~~~~ ...
你那首歌谁唱的啊??
原帖由 hansontiger 於 2008-3-28 09:47 AM 發表
你话捐我个身出离?神早就捐左出离啦~锦啦,你今个周末去银河公墓度拿货啦,不过可能提货人比较多,可能麻烦你要排下队啊靓女~

我严重建议广州实行落雨吾洗翻工噶决定....:024: ...
:024: 无人叫你开车返工过喔~~~~~~~~

:014: 好似我甘搭车返工几好啊~~~~~~~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵

回復 #407 喵喵囡囡 的帖子

我跑步翻工噶~~~
連呼吸嘟詪纍'連岀氣嘟頽癈'
原帖由 yaya1818 於 2008-3-28 09:55 AM 發表
怎么啦!再想我吗??:014:不用怕,我来陪你。
真系????你点陪啊?????

回復 #405 yaya1818 的帖子

一下雨我就想起以前的GF........下雨真的很浪漫真的很舒服.............问题是前提是在家啊~

放心吧我是一个乐观的人嘿嘿~~笑是我的天性~:014:

回復 #408 hansontiger 的帖子

你跑步返工????

我唔系好信喔~~~~~~

跑一次俾我睇下啦
''我怕了当那电灯胆
黏着你们
来来回委曲中受难
一个我被撇低
却又很不惯
要走的一刹又折返''
:024:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-3-28 10:12 AM 發表

真系????你点陪啊?????
你想怎样就怎样咯...:014:哈哈哈!开玩笑...我是说陪你聊天....

回復 #411 喵喵囡囡 的帖子

一次咋?十次啦!

回復 #410 hansontiger 的帖子

:024: 你晒气啦~~~~~

:onion31: 我觉得你系个金鱼叔叔喔~~~~

回復 #406 yaya1818 的帖子

邓丽欣咯。。
顶。。点解呢个场来来去去就系得你两个嘎。。
其他人呢??
去晒边啊

回復 #415 喵喵囡囡 的帖子

???????咩叫金鱼叔叔啊??点解锦认为啊??

有样野提醒下你,我好后生噶!!叔你个头:024:
原帖由 Rivaldo 於 2008-3-28 10:20 AM 發表
邓丽欣咯。。
顶。。点解呢个场来来去去就系得你两个嘎。。
其他人呢??
去晒边啊
不好意思...!少听广东歌曲...!!:019:你一起进来吹水不就热闹一点咯!!

回復 #414 hansontiger 的帖子

:onion31: 你依家同我去跑操场一千个圈

立即去啊~~~~~~~

:024: 唔跑完你唔好翻黎啊~~~~~~~~

回復 #419 喵喵囡囡 的帖子

你边个区翻工啊我跑去稳你啦~:onion05: