返回列表 回復 發帖
2哥早晨。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
大家好~~
进来看看,与打下招呼噢~~
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
原帖由 ngls 於 2008-12-13 09:21 AM 發表
2哥早晨。。。
嘉嘉。。早啊。。今日有番工啊??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 fattyteo 於 2008-12-13 09:29 AM 發表
大家好~~
进来看看,与打下招呼噢~~
嘿。。你好。。。
没阴功啊。。。the curve。。。

回應 tingx2 第 429 篇文章

肥猪。。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-13 12:35 PM 發表
没阴功啊。。。the curve。。。
你有没出现啊??有的话就俾我知。。我俾番D书你。。。
有没有在啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 ckhooi74 於 2008-12-13 12:44 PM 發表
肥猪。。。
你揾我啊?
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-13 12:45 PM 發表

你有没出现啊??有的话就俾我知。。我俾番D书你。。。
我唔肯定。。D书你keep住先。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-12 09:52 PM 發表

嘿嘿嘿。。。有边个出现啊??你有约人出来吗??
约了猪猪...但是她讲的空才call 我们...

还有谁要喝茶的.....星期日在 de curve... 时间是晚上...
珍惜四人帮。。。
原帖由 wk.hoo 於 13/12/2008 11:49 發表

嘿。。你好。。。
嗨~~
你好噢~~
吃午餐了吗?
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。

回應 bmoon1977 第 435 篇文章

遥远。。。。。
呢次你地真是见到肥猪就见到。。见唔到就见唔到。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-13 01:36 PM 發表
遥远。。。。。
呢次你地真是见到肥猪就见到。。见唔到就见唔到。。
你不来我就......

去你家找你。
珍惜四人帮。。。

回應 fattyteo 第 436 篇文章

哈哈哈...  我回答你的时候应该是吃宵夜了。。