返回列表 回復 發帖

回復 #448 danny仔 的帖子

你骗鬼啊?
你发的帖子还少过你的功勳

回復 #449 danny仔 的帖子

我有时都有灌水啊...
后来嘛给人警告咯

回復 #450 danny仔 的帖子

无钱?
你的钱种多过我啊
原帖由 maes 於 2007-11-29 15:26 發表
你骗鬼啊?
你发的帖子还少过你的功勳
積分 1908
帖子 763
功勳 1908 點

積分同功勳是一样的,至于帖子:因为我回覆人多过自己的帖子咯
潜水修养中...咩事干请pm我^^"
原帖由 maes 於 2007-11-29 15:29 發表
我有时都有灌水啊...
后来嘛给人警告咯
唔好刻意就可以啦,靓姐介绍我去玩接龙游戏的!甘就唔怕给人警告咯
原帖由 maes 於 2007-11-29 15:30 發表
无钱?
你的钱种多过我啊
因为我进成人4仔才有的,多谢我的国王patso1先

还有玩sports games 同游戏咯

回復 #454 danny仔 的帖子

你睇吓我...
你甘好野咯种话自己差我嘛要跳楼?

回復 #455 danny仔 的帖子

原来如此...
原帖由 maes 於 2007-11-29 15:35 發表
你睇吓我...
你甘好野咯种话自己差我嘛要跳楼?
因为我无聊先有甘ge成绩架

回復 #456 danny仔 的帖子

好巴闭咩?
我个少林寺都有好多着数啊

回復 #459 danny仔 的帖子

唔怪之得啦,多谢指教,我会努力的
原帖由 maes 於 2007-11-29 15:41 發表
唔怪之得啦,多谢指教,我会努力的
大家多点来吹水即可:onion14:

回復 #462 danny仔 的帖子

我已经在吹紧啦
已经升级了

回復 #463 maes 的帖子

恭喜晒先 ,我要图片签名,但要好高level... ,还有很长时间呢

回復 #464 danny仔 的帖子

慢慢来...:onion14:
你玩十年我包你做得到