返回列表 回復 發帖
原帖由 kingworld 於 2007-12-9 03:45 PM 發表

me too
你股票,输成点
你是不是又讲我坏话啊~~:024:

原帖由 posman 於 2007-12-9 03:50 PM 發表

你是不是又讲我坏话啊~~:024:

你嘛一样,讲紧我坏话
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 kingworld 於 2007-12-9 03:56 PM 發表

你嘛一样,讲紧我坏话
彼此彼此啦~
盈盈3日没见到你:019: 好挂念你
踩下富家豪族既地,睇下会吾会变富豪先........................:onion05:
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 11:13 PM 發表
踩下富家豪族既地,睇下会吾会变富豪先........................:onion05:
会,进我地富家豪族就会变富豪
原帖由 kingworld 於 2007-12-9 11:18 PM 發表

会,进我地富家豪族就会变富豪
好似话,你都吾系好富啧哦!
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 11:20 PM 發表

好似话,你都吾系好富啧哦!
我的钱拿去sports game投资左
原帖由 kingworld 於 2007-12-9 11:22 PM 發表

我的钱拿去sports game投资左
又一个烂赌鬼......................
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 11:24 PM 發表

又一个烂赌鬼......................
吾是烂赌鬼 是赌神
原帖由 kingworld 於 2007-12-9 11:27 PM 發表

吾是烂赌鬼 是赌神
响我既字典里面,净系有鬼无神架!

回復 #491 vwwo 的帖子

:onion31: :onion31: :onion31: 我都来踩场。。。
原帖由 yang5301 於 2007-12-9 11:31 PM 發表
:onion31: :onion31: :onion31: 我都来踩场。。。
乜甘岩啊!踩场都要一起?
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 11:29 PM 發表

响我既字典里面,净系有鬼无神架!
鬼是点样咔
原帖由 kingworld 於 2007-12-9 11:37 PM 發表

鬼是点样咔
咪似而家企响你后面果个甘喽!