返回列表 回復 發帖
我要走啦, 回家再傾~~886
:onion05: 喵喵我黎啦
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 wwinglin 於 2008-2-4 09:23 PM 發表
我要走啦, 回家再傾~~886
噢。。喵喵。。我一来你就走。。。。。

你。。你。是唔是唔想见到我喎。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wwinglin 於 2008-2-4 09:22 PM 發表

你就好啦, 我都未食呀
点概不去食?
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-4 09:27 PM 發表

点概不去食?
多謝上次 叫我edit 那個帖 如果唔係有chance 得罪其他人
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-4 09:25 PM 發表

你样衰嘛 所以晤想见到你咯
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 felixng2007 於 2008-2-4 09:30 PM 發表

多謝上次 叫我edit 那個帖 如果唔係有chance 得罪其他人
吾晒,因为我想地版主以经作野...不想你有事...
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-4 09:43 PM 發表

吾晒,因为我想地版主以经作野...不想你有事...
我都知道 , 上次玩大過份 唔係有無事 最多扣分 搞到其他人唔開心就唔好啦
我因為多謝你所以下次請你食熱狗 唔洗食漢堡包
原帖由 felixng2007 於 2008-2-4 09:50 PM 發表

我都知道 , 上次玩大過份 唔係有無事 最多扣分 搞到其他人唔開心就唔好啦
我因為多謝你所以下次請你食熱狗 唔洗食漢堡包
没办法啦...我带言的嘛...

回復 #504 Gabriel_Lum 的帖子

唔明
原帖由 felixng2007 於 2008-2-4 10:02 PM 發表
唔明
汉堡包是我代言的...:014: :014:
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-2-4 10:11 PM 發表

汉堡包是我代言的...:014: :014:
hot dog very good!!!!:024: i go to work now talk to you later
我回來啦~~
原帖由 wk.hoo 於 2008-2-4 09:25 PM 發表

唔係呀, 只是時間唔夾之碼~~快來啦, 我係度呀~~喵
原帖由 kingworld 於 2008-2-4 09:24 PM 發表
:onion05: 喵喵我黎啦
等你呀