返回列表 回復 發帖
原帖由 toyo88 於 2009-1-2 02:28 PM 發表
查实你地觉唔觉得呢种系一种病态.
么病态啊??
原帖由 tingx2 於 2009-1-2 02:14 PM 發表

哈哈。。是人是鬼是妖怪都搞!!!
好吖!!

一于遇*佛沟佛,遇鬼沟鬼, 遇到妖精就tiam左他!!   

* 纯粹搞笑,没有贬低任何宗教的意思...
原帖由 toyo88 於 2009-1-2 02:28 PM 發表
查实你地觉唔觉得呢种系一种病态.
我地吾搞乱伦咔...所以没问题吖..
hi~~nice to meet u
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-2 02:59 PM 發表

好吖!!

一于遇*佛沟佛,遇鬼沟鬼, 遇到妖精就tiam左他!!   

* 纯粹搞笑,没有贬低任何宗教的意思...
哈哈哈。。你惊俾人告啊。。仲写埋p/s...
原帖由 Broadcasts 於 2009-1-2 07:21 PM 發表
hi~~nice to meet u
haihai...
nice to meet u too..
翻上去。。。。返上去。。。。反上去。。。。
哈。哈。。帮你顶番嘢先。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
猪猪自己又不入黎倾
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
孫女  開始啦
緊要搞笑對聯有獎遊戲Part 2~~投票現在開始

www.tvbnow.com/viewthread.php?ti ... e%3D1&frombbs=1
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-3 10:35 PM 發表
哈。哈。。帮你顶番嘢先。。
多谢啵。。
今日大发慈悲啊??
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-4 02:39 PM 發表
猪猪自己又不入黎倾
婆婆。。
琴日我唔得闲啊。。。
原帖由 山棻爺爺 於 2009-1-4 09:10 PM 發表
孫女  開始啦
緊要搞笑對聯有獎遊戲Part 2~~投票現在開始

www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=566459&extra=page%3D1&frombbs=1
爷爷。。我已经去了支持你。。
歡迎 kentt15 (小休) 後重回富家豪族幫手[回復首50位有獎金]   
└ 寫下20字以上歡迎字句即贈送25萬+歡迎圖片25萬

TVBNOW 論壇 » 論壇虛擬社區 » 各門各派討論室
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-5 12:18 PM 發表
歡迎 kentt15 (小休) 後重回富家豪族幫手[回復首50位有獎金]   
└ 寫下20字以上歡迎字句即贈送25萬+歡迎圖片25萬

TVBNOW 論壇 » 論壇虛擬社區 » 各門各派討論室 ...
多谢婆婆提醒。。