返回列表 回復 發帖
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-12 01:30 PM 發表
好耐无见啦!!靓女姐姐,最近几好吗??
你番来喇。。。去左边呀??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-12 01:30 PM 發表
好耐无见啦!!靓女姐姐,最近几好吗??
我几好啊,你呢?:014:
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-12 01:33 PM 發表

你番来喇。。。去左边呀??
:onion05: :onion05: :onion05: 冇去边度啊!!

不過自己想冷静下皆!!
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
原帖由 vwwo 於 2008-5-12 01:38 PM 發表

我几好啊,你呢?:014:
我唔係幾好囖!!

不過~~~~~我相信自己會回复好嘅!:019:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-12 01:46 PM 發表

:onion05: :onion05: :onion05: 冇去边度啊!!

不過自己想冷静下皆!!
噢`。。唔开心的事过左去就算喇。。

回復 #545 wk.hoo 的帖子

啊2,昨晚赢咗很多哦。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-5-12 01:53 PM 發表

噢`。。唔开心的事过左去就算喇。。
如果可以甘易忘记,就唔使冷静啦!

不过我相信最后会无事~~~
原帖由 ckhooi74 於 2008-5-12 01:54 PM 發表
啊2,昨晚赢咗很多哦。。。
哈。。哈。。是啊。。赢到我笑呀。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-12 02:03 PM 發表

如果可以甘易忘记,就唔使冷静啦!

不过我相信最后会无事~~~
咁又是。。算啦。。你没野就好了。。。
:014: :014: :014: 好多谢,废皇哥哥,关心啊!

你又点啊??
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-12 02:42 PM 發表
:014: :014: :014: 好多谢,废皇哥哥,关心啊!

你又点啊??
哈。。哈。。几好咯。。。
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-12 01:48 PM 發表

我唔係幾好囖!!

不過~~~~~我相信自己會回复好嘅!:019:
我对你有信心!!!
原帖由 vwwo 於 2008-5-12 03:02 PM 發表

我对你有信心!!!
我会嘎啦!!:onion14:

靓女姐姐,最近D咩啊??:014:
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-5-12 04:38 PM 發表

我会嘎啦!!:onion14:

靓女姐姐,最近D咩啊??:014:
最近几好下啊,无穿无烂啦!
原帖由 vwwo 於 2008-5-12 04:45 PM 發表

最近几好下啊,无穿无烂啦!
都幾好喔!!

有穿烂就惨啦!