返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2007-12-11 01:12 AM 發表

靓姐,教番两度散手来~~
你想知D咩先?
原帖由 vwwo 於 2007-12-11 01:15 AM 發表

你想知D咩先?
你老公当年点偷你心啊
原帖由 posman 於 2007-12-11 01:20 AM 發表

你老公当年点偷你心啊
吓....................要甘长篇咩????????????
原帖由 vwwo 於 2007-12-11 01:22 AM 發表

吓....................要甘长篇咩????????????
讲下你老公令你最难忘那些事~~(不是讲你在床果D)
原帖由 posman 於 2007-12-11 01:25 AM 發表

讲下你老公令你最难忘那些事~~(不是讲你在床果D)
最难忘啊,咪就系楂住扎白玫瑰响我学校门口等我喽!
果日仲系情人节,搞都好似去拜山甘................
俾我D同学笑左我足足两个星期...................

回復 #604 posman 的帖子

吾好想去别的。。。
原帖由 dinine 於 2007-12-11 01:29 AM 發表
吾好想去别的。。。
乜你都知就系D甘既人啊?
原帖由 vwwo 於 2007-12-11 01:29 AM 發表

最难忘啊,咪就系楂住扎白玫瑰响我学校门口等我喽!
果日仲系情人节,搞都好似去拜山甘................
俾我D同学笑左我足足两个星期...................
e D野好像小儿科左D喔!!你不会那么快就衰在他手上是吗?
原帖由 posman 於 2007-12-11 01:31 AM 發表

e D野好像小儿科左D喔!!你不会那么快就衰在他手上是吗?
你问难忘吖嘛!
嘿。。。。。随便答啦。。。。
原帖由 vwwo 於 2007-12-11 01:33 AM 發表

你问难忘吖嘛!
送花又不是么大件事,我年年拜山都送花啦!!

有没D真是劲霖4你
原帖由 posman 於 2007-12-11 01:37 AM 發表

送花又不是么大件事,我年年拜山都送花啦!!

有没D真是劲霖4你
甘啊........................闭家伙.............好似无哦????!!!
原帖由 dinine 於 2007-12-11 01:36 AM 發表
嘿。。。。。随便答啦。。。。
不好搞搞阵啊 我偷紧师!!
原帖由 vwwo 於 2007-12-11 01:39 AM 發表

甘啊........................闭家伙.............好似无哦????!!!
浪漫,激情,应该有呱~~
原帖由 posman 於 2007-12-11 01:40 AM 發表

浪漫,激情,应该有呱~~
埝下,埝下.....................好似真系无哦!