返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2007-11-11 04:23 PM 發表

靓姐,我又要买新衫!:onion03:
我都识..........:onion03:
你地一个二个趁机打劫我~~~~~~~:onion03::onion03:
原帖由 vwwo 於 2007-11-11 05:26 PM 發表

我都识..........:onion03:
你地一个二个趁机打劫我~~~~~~~:onion03::onion03:
我们边都要呢!!! 靓姐,人靓声甜,一定会照顾我们.
原帖由 posman 於 2007-11-11 05:38 PM 發表

我们边都要呢!!! 靓姐,人靓声甜,一定会照顾我们.
你都好多钱喇,仲要打劫我~~~~~
原帖由 vwwo 於 2007-11-11 03:15 PM 發表

甘贵既咩??
比拒几蚊啦
原帖由 zacwoon 於 2007-11-12 01:00 AM 發表

比拒几蚊啦
你帮我俾啊??
NO WAY :024:
原帖由 zacwoon 於 2007-11-12 01:40 AM 發表
NO WAY :024:
吾俾咪吾俾喽,.....................................
好吧闭咩!!!!!!!!
原帖由 vwwo 於 2007-11-12 01:49 AM 發表

吾俾咪吾俾喽,.....................................
好吧闭咩!!!!!!!!
靓姐,我铜你甘好朋友,
不洗买,做番件就得喇。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-11-12 01:00 PM 發表

靓姐,173075我铜你甘好朋友,173077
不洗买,做番件就得喇。173076
做.....................???????
死喇........................我吾识.....................................
甘都是买lo。 。。靓姐甘得闲既 ,休息吗?
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-11-12 01:17 PM 發表
甘都是买lo。 。。靓姐甘得闲既 ,休息吗?
而家响度,阵间又要出....................:019:
:onion05: :onion05: 大家好吗?
泰山又无 返黎屋企喇.................
原帖由 vwwo 於 2007-11-13 12:28 PM 發表
有我在啊!!姐姐。。你走左啦??
原帖由 vwwo 於 2007-11-13 12:28 PM 發表
有:onion14: ,泰山去大屋先:014: ,先黎小屋
大家好吗?