返回列表 回復 發帖

回應 cammy8080 第 832 篇文章

就系咯...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 cammy8080 於 2008-7-26 11:21 AM 發表
仲有百幾帖呀
仲有166帖!!慢慢等吧!!

回應 rrliew 第 831 篇文章

hihi...你好啊??
今天,由hendytiu代替我成为代理搂主。。。本人得感冒 了。。。日薪10000tvb...henytiu好好招待客人。。。

回應 cammy8080 第 836 篇文章

叫88师兄个场放$$$$$$$$$
原帖由 cammy8080 於 2008-7-26 11:36 AM 發表

点等个个場爆帖都無我汾
你在这等候啦!!今天一定会破帖的!!你会等到的!!
原帖由 edwin10 於 2008-7-26 11:38 AM 發表
今天,由hendytiu代替我成为代理搂主。。。本人得感冒 了。。。日薪10000tvb...henytiu好好招待客人。。。
你好咗啊
休息下啦...
有VIP
还有hendytiu我收到你得PM了。。。请你模拟一份计划书给我看。。。写在MO Word...
原帖由 edwin10 於 2008-7-26 11:38 AM 發表
哈哈!!今天就由小第来代替edwin10成为代理搂主..哈哈!!记得给我日薪10000tvb啊!! ...
hendytiu  2008-7-26 11:42 AM TVB 10000 元  積分轉出  。。。
原帖由 edwin10 於 2008-7-26 11:42 AM 發表
hendytiu  2008-7-26 11:42 AM TVB 10000 元  積分轉出  。。。
没看到840帖...
原帖由 edwin10 於 2008-7-26 11:42 AM 發表
谢谢啦!!
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-26 11:44 AM 發表

没看到840帖...
没你份!!哈哈!! 等破帖吧!!你再来拿200000啦!!ok???
原帖由 hendytiu 於 2008-7-26 11:46 AM 發表

没你份!!哈哈!! 等破帖吧!!你再来拿200000啦!!ok???
我昨晚破了TVB888888