返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-26 11:38 AM 發表

你好咗啊
休息下啦...
有VIP
看看到啦!!!谢谢你。。。你不是刚拿了888888咩!!!88 ...我要睡了。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-7-26 11:47 AM 發表

我昨晚破了TVB888888
是啦是啦!!你厉害!!那你今天就来破我们的帖啦!!哈哈!!
原帖由 chfong2 於 2008-7-26 11:47 AM 發表
大家好我来啦
你好!!恭喜你拿到mickeybblim 2/3的888888奖金!!
原帖由 chfong2 於 2008-7-26 11:47 AM 發表
大家好我来啦
你好
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 cammy8080 於 2008-7-26 11:50 AM 發表

我一小時後就出去.....算啦.....獎金....無緣了
别放弃嘛!!有可能是你!!
原帖由 edwin10 於 2008-7-26 11:48 AM 發表

看看到啦!!!谢谢你。。。你不是刚拿了888888咩!!!88 ...我要睡了。。。
你休息啦...
原帖由 cammy8080 於 2008-7-26 11:50 AM 發表

我一小時後就出去.....算啦.....獎金....無緣了
我都系啊....

回應 hendytiu 第 852 篇文章

哇!800++ 回帖了。
gambateh !!
船到桥头自然直
原帖由 chfong2 於 2008-7-26 11:53 AM 發表
都是要靠mickey才有机会
别那么说嘛!!你也是等了很久了!!那祝你今天破我们的帖吧!!haha
原帖由 chfong2 於 2008-7-26 11:53 AM 發表
都是要靠mickey才有机会
系呀

回應 hendytiu 第 860 篇文章

原帖由 cammy8080 於 2008-7-26 12:00 PM 發表

算啦....係我中先講啦!!
好吧!!那等你中了再说吧!!haha
原帖由 chfong2 於 2008-7-26 12:01 PM 發表
希望啦。可以在自己的家族拿到$$
很好!!我支持你!!哈哈!!也要支持我们家族的活动哦!!

回應 cammy8080 第 864 篇文章