返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 28/11/2007 11:21 PM 發表

我警告你不好乱讲野啊!:024:
我们会的拉..
原帖由 posman 於 2007-11-28 11:21 PM 發表

我警告你不好乱讲野啊!:024:
乜你真系甘多衰野俾人讲既咩?
原帖由 vwwo 於 2007-11-28 11:58 PM 發表

乜你真系甘多衰野俾人讲既咩?
靓姐快D爆他的衰野来听听,等泰山去森林唱他。。。。。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-11-29 12:58 AM 發表

靓姐快D爆他的衰野来听听183722,等泰山去森林唱他。。。。。。。183723
我吾知架?乱讲啧!
原帖由 vwwo 於 2007-11-29 01:12 AM 發表

我吾知架?乱讲啧!
不是下吗?爆了 ,爆他的衰野,
因该说几日都爆吾远。
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-11-29 01:51 AM 發表

不是下吗?爆了 ,爆他的衰野,
因该说几日都爆吾远。
好!一不做,二不休!:onion31:
就爆拒..............................................好钟意睇"咸野"架!
原帖由 vwwo 於 29/11/2007 08:36 AM 發表

就爆拒..............................................好钟意睇"咸野"架!
这个是人都知道啦..
原帖由 vwwo 於 2007-11-29 08:36 AM 發表

噢。。。。不系咩大野喎。 。。钟有没劲D架。。。
原帖由 leo_04236 於 2007-11-29 01:08 PM 發表

这个是人都知道啦..
系咯。。尼家野。。系男仔都看架啦。。。
原帖由 vwwo 於 2007-11-29 08:36 AM 發表

靓姐,细个时老师没叫我靠自己自修:019:
原帖由 posman 於 2007-11-29 01:59 PM 發表

靓姐,细个时老师没叫我靠自己自修:019:
哦。。。不怪得有时找你去饮茶你都不出啦。 。。原来你在房自。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-29 14:04 發表

哦。。。不怪得有时找你去饮茶你都不出啦。 。。原来你在房自。。。。
好正常姐
潜水修养中...咩事干请pm我^^"
原帖由 danny仔 於 2007-11-29 02:42 PM 發表

好正常姐
哦。。。你又系同鸡精有同一嗜好架。。。

年青人咪打甘多啊。。。。好伤身架。。。。

我知喇,他拿住枝枪看女了吗?
他都不Si×开枪。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-11-29 03:02 PM 發表

我知喇,他拿住枝枪看女了吗?184006
他都不Si×开枪。184007
系啊。。。不过,他好会打F机架喎。。。。