返回列表 回復 發帖
少少啦!只係佢哋都好少上嚟呢度囖
喵喵囡囡 發表於 2009-12-4 11:05 PM
佢地好忙?
佢地好忙?
小飛機 發表於 2009-12-4 11:08 PM
係啊!以前就早上到晚上,根本就唔停咁講~但係E家靜咁多就知啦
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
嗨.......
지금자면꿈꿀수있다.하지만지금안자면꿈을이룰수있다
OO,你今日落班啦!!!!
00......???

係ar...放工返la.....
咁你今日都好晏喔!
咁你今日都好晏喔!
喵喵囡囡 發表於 2009-12-6 12:40 AM
一時時la....今日算正常lo...
一時時la....今日算正常lo...
oscarcola 發表於 2009-12-6 12:53 AM
你做嘢果度離你屋企好遠嘎???
你做嘢果度離你屋企好遠嘎???
喵喵囡囡 發表於 2009-12-6 12:55 AM
要撘70分鐘車.......
要撘70分鐘車.......
oscarcola 發表於 2009-12-6 01:04 AM
你果度冇地鐵咩???要搭咁耐車
你果度冇地鐵咩???要搭咁耐車
喵喵囡囡 發表於 2009-12-6 01:11 AM
搭巴士嘛.........
都係皆~~~~好彩我哋公司有班車
都係皆~~~~好彩我哋公司有班車
喵喵囡囡 發表於 2009-12-6 01:18 AM
公司車...?

咁好既.......
公司車...?

咁好既.......
oscarcola 發表於 2009-12-6 01:20 AM
係啊!不過我哋落班就唔坐,上班先坐嘅
係啊!不過我哋落班就唔坐,上班先坐嘅
喵喵囡囡 發表於 2009-12-6 12:08 PM
上班怕遲到嘛....
落班去玩梗5怕 la....