返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-29 14:57 發表

哦。。。你又系同鸡精有同一嗜好架。。。

年青人咪打甘多啊。。。。好伤身架。。。。
我会检讨啦
潜水修养中...咩事干请pm我^^"
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-29 15:15 發表

系啊。。。不过,他好会打F机架喎。。。。
还有我地成人4仔个个都好会打F机,都晤见他们ge...

可能进来download  4仔啧

原帖由 wk.hoo 於 2007-11-29 03:15 PM 發表

系啊。。。不过,他好会打F机架喎。。。。
飞机场有好多吃蕉,:019: 他点去打飞机呀!
大家好吗?

回復 #1173 jacky760425 的帖子

泰山就吃蕉 ,其他的麻打飞机咯
你地~~~~~~~~~~~唉~~~~~~~~~~~~无眼睇~~~~~~
原帖由 vwwo 於 2007-11-29 10:26 PM 發表
你地~~~~~~~~~~~唉~~~~~~~~~~~~无眼睇~~~~~~
哈。。哈。。姐姐,你看开D啦。。。后生仔精力过剩。。。你咪由得他地自己搞掂囖。。。

原帖由 wk.hoo 於 2007-11-29 10:32 PM 發表

哈。。哈。。姐姐,你看开D啦。。。后生仔精力过剩。。。你咪由得他地自己搞掂囖。。。

唉.................................想话下自己26岁到吾得!
原帖由 vwwo 於 2007-11-29 10:37 PM 發表

唉.................................想话下自己26岁到吾得!
你。。。你重有咩????
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-29 10:40 PM 發表

所以咪年年 28喽!
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-29 10:40 PM 發表

她有,不过要ICI补补, 好彩她晚上没出街!
原帖由 posman 於 2007-11-29 10:42 PM 發表

她有,不过要ICI补补, 好彩她晚上没出街!
你个死鸡精..............
原帖由 vwwo 於 2007-11-29 10:43 PM 發表

你个死鸡精..............
我讲中你心事呢
原帖由 posman 於 2007-11-29 10:45 PM 發表

我讲中你心事呢
吾同你讲住,做D家务先.........................
原帖由 posman 於 2007-11-29 10:45 PM 發表

我讲中你心事呢
哈。。哈。。鸡精你又爆姐姐D大嚄野啊。。。。
原帖由 vwwo 於 2007-11-29 10:47 PM 發表

吾同你讲住,做D家务先.........................
又借D意走开咯!