返回列表 回復 發帖
吓~~ 喵喵唔知機機係睇肉健將嚟咩
主任 發表於 2009-12-27 12:15 PM
我真係唔知喔! 咁咪要係肌肉佬???
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
啊????行山?我發覺你成日去行山過喔!怪唔知啦
喵喵囡囡 發表於 2009-12-26 10:26 PM
good evening 喵喵, 我夏天游水, 冬天去行山 你又幾留意我喎
我真係唔知喔! 咁咪要係肌肉佬???
喵喵囡囡 發表於 2009-12-27 02:58 PM
no... 我係高瘦白
吓~~ 喵喵唔知機機係睇肉健將嚟咩
主任 發表於 2009-12-27 12:15 PM
淫淫, 我只係鍾意睇肉, but not健將
路過一下 ~
good morning 喵喵 今日好好好凍呀
good evening 喵喵, 我夏天游水, 冬天去行山 你又幾留意我喎
小飛機 發表於 2009-12-27 09:56 PM
你話要慢慢瞭解你啊嘛!!我咪留意你一下咁大把囖
no... 我係高瘦白
小飛機 發表於 2009-12-27 09:57 PM
排骨仔???高瘦白??曬都曬唔黑??
路過一下 ~
FLYSON623 發表於 2009-12-28 12:58 AM
你好!歡迎你入嚟玩~~我 叫喵喵,你呢?
排骨仔???高瘦白??曬都曬唔黑??
喵喵囡囡 發表於 2009-12-28 09:37 PM
喵喵又知?!
你話要慢慢瞭解你啊嘛!!我咪留意你一下咁大把囖
喵喵囡囡 發表於 2009-12-28 09:36 PM
咁喵喵留意一下就好囖喎
喵喵又知?!
小飛機 發表於 2009-12-28 09:44 PM
高瘦白,通常都係排骨仔嚟嘎嘛!! 你唔知嘅咩??
咁喵喵留意一下就好囖喎
小飛機 發表於 2009-12-28 09:47 PM
我留意你一下就好啦,不過你留意我多D咪得囖
高瘦白,通常都係排骨仔嚟嘎嘛!! 你唔知嘅咩??
喵喵囡囡 發表於 2009-12-28 10:14 PM
咁我真係唔知呵! 其實瘦都可以唔係排骨吖
我留意你一下就好啦,不過你留意我多D咪得囖
喵喵囡囡 發表於 2009-12-28 10:16 PM
我會留意喵喵好多,...好多,...