返回列表 回復 發帖
原帖由 Darkn3t 於 2007-12-8 02:07 PM 發表
别开玩笑了。。有靓仔介绍吗?
哦。。我有靓仔介绍喎。。就系我地的鸡精哥哥喇。。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-8 09:54 PM 發表

我又加入,不過我唔係靚仔.....可以嗎?
你地玩唔玩cs ga?
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-8 09:52 PM 發表

哈。。哈。。泰山哥你个样好死淫喎。。
是吗:019: ?不是啊!见到靓女姐。
大家好吗?
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-8 21:54 發表

谁是鸡精??
原帖由 Darkn3t 於 2007-12-9 11:27 AM 發表

谁是鸡精??
鸡精就是POMAN
大家好吗?
为什么POMAN会变成鸡精??
原帖由 Darkn3t 於 2007-12-9 11:40 AM 發表
http://i242.photobucket.com/albums/ff264/nov_eve/emotion/86.gif为什么POMAN会变成鸡精??
因为posman够淫,所以叫拒做鸡精!
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 09:24 PM 發表

靓姐,系D靓女面前给番少少面呢~不好踩的那么尽呢~~
原帖由 posman 於 2007-12-9 09:38 PM 發表

靓姐,系D靓女面前给番少少面呢~不好踩的那么尽呢~~
甘咪睇下你识吾识做人喽!
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 09:41 PM 發表

甘咪睇下你识吾识做人喽!
你不在时,我时常帮你撑门面,算不错呱!!
原帖由 posman 於 2007-12-9 09:44 PM 發表

你不在时,我时常帮你撑门面,算不错呱!!
甘又好似有件甘既事~~~~~~
等我埝到正话你知!
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 09:46 PM 發表

甘又好似有件甘既事~~~~~~
等我埝到正话你知!
靓姐,你偏心~~  果D人没帮你,你就对人家鬼死那么好.我帮你还要给你奚落~~
原帖由 posman 於 2007-12-9 09:50 PM 發表

靓姐,你偏心~~  果D人没帮你,你就对人家鬼死那么好.我帮你还要给你奚落~~
甘啊,锡返你喽.....................
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 10:30 PM 發表

甘啊,锡返你喽.....................
嘿嘿~~~又博都同情啦~
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 09:24 PM 發表

哈。。哈。。不止甘简单架。。 重有下文喎。。。