返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-11 12:33 AM 發表

哈。。哈。。你话呢。。

我讲的系我心已经给他伤到重伤咯。。。
吾紧要喇,靓女周街都系,惊都系惊你无钱啧!
原帖由 vwwo 於 2007-12-11 12:36 AM 發表

靓姐,你少D出街!! 你都不系.......靓.....
原帖由 vwwo 於 2007-12-11 12:36 AM 發表

哦。。姐姐啊。。我不钟意靓女架。。。

我喜欢D样普通又有感觉的女仔。。

又不钟意D大OO的喎。。
原帖由 posman 於 2007-12-11 12:39 AM 發表

靓姐,你少D出街!! 你都不系.......靓.....
我都有名俾你叫"靓姐",甘我梗系有返甘上下靓架啦!
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-11 12:40 AM 發表

哦。。姐姐啊。。我不钟意靓女架。。。

我喜欢D样普通又有感觉的女仔。。

又不钟意D大OO的喎。。
甘就梗加系满街都系啦!
原帖由 vwwo 於 2007-12-11 12:42 AM 發表

我都有名俾你叫"靓姐",甘我梗系有返甘上下靓架啦!
人家给面你又当真~~

不通鸡仔饼里面就有鸡仔啊~~
原帖由 posman 於 2007-12-11 12:44 AM 發表

人家给面你又当真~~

哈。。哈。。鸡精你又撩起姐姐把火啦。。
原帖由 posman 於 2007-12-11 12:44 AM 發表

人家给面你又当真~~

啊------------------------
原帖由 vwwo 於 2007-12-11 12:50 AM 發表

啊------------------------http://www.freewebtown.com/a3015648/BBdog%20(2).gif
哈。。哈。。。姐姐,你又起火啦。。哈。。哈
原帖由 vwwo 於 2007-12-11 12:50 AM 發表

啊------------------------http://www.freewebtown.com/a3015648/BBdog%20(2).gif
讲下笑~~啦!靓姐一出谁与争风~~(除了盈盈)
原帖由 posman 於 2007-12-11 12:55 AM 發表

我吾采你喇!
原帖由 posman 於 2007-12-11 12:55 AM 發表

鸡精你D鞋油又劲左喎。。
原帖由 vwwo 於 2007-12-11 12:59 AM 發表

我吾采你喇!
不好啦~~靓姐靓爆镜~靓姐靓爆镜~靓姐靓爆镜~靓姐靓爆镜
原帖由 posman 於 2007-12-11 01:03 AM 發表

不好啦~~靓姐靓爆镜~靓姐靓爆镜~靓姐靓爆镜~靓姐靓爆镜
甘就差吾多啦!
原帖由 vwwo 於 2007-12-11 01:08 AM 發表

甘就差吾多啦!
靓姐人又靓,身材有正,皮肤又滑,眼睛又大,............................:014: 条气顺番吗?