返回列表 回復 發帖
原帖由 posman 於 2007-12-11 01:15 AM 發表

靓姐人又靓,身材有正,皮肤又滑,眼睛又大,............................:014: 条气顺番吗?
顺少少甘啦!
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-10 09:21 PM 發表

泰山哥哥。。你又在度讲鸡精坏话啊。。。
无啊!我和鸡精不知几好朋友。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-12-11 01:46 AM 發表

无啊193093!我和鸡精不知几好朋友。193094
泰山,你放工喇???
原帖由 vwwo 於 2007-12-11 01:48 AM 發表

泰山,你放工喇???
吾是啊!今天休息。
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-12-11 02:03 AM 發表

吾是啊!今天休息。193098
甘正??黎饮杯!!!!:onion14::onion14:
原帖由 vwwo 於 2007-12-11 02:07 AM 發表

甘正??黎饮杯!!!!:onion14::onion14:
来,不最不龟。
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-12-11 02:57 PM 發表

来,不最不龟。193354
你龟好喇,我要"归"!
原帖由 vwwo 於 2007-12-11 03:22 PM 發表

你龟好喇,我要"归"!
哈。。哈。。姐姐系不系甘饮的架。。。咪扮野喎。。。
原帖由 wk.hoo 於 2007-12-11 09:10 PM 發表

哈。。哈。。姐姐系不系甘饮的架。。。咪扮野喎。。。
以前就几饮得,而家太耐无饮..........顶多色酒半支就可以返荷兰喇....................
原帖由 vwwo 於 2007-12-12 12:23 AM 發表

以前就几饮得,而家太耐无饮..........顶多色酒半支就可以返荷兰喇....................
果然女中豪杰~~ 半支色酒~~劲~
原帖由 posman 於 2007-12-12 12:26 AM 發表

果然女中豪杰~~ 半支色酒~~劲~
我吾记得讲,我都吾识饮beer架!
两支大既..........我就可以呕到返屋企........................
原帖由 vwwo 於 2007-12-12 12:31 AM 發表

我吾记得讲,我都吾识饮beer架!
两支大既..........我就可以呕到返屋企........................
都好厉害咯~~我都不会喝~~
原帖由 posman 於 2007-12-12 12:38 AM 發表

都好厉害咯~~我都不会喝~~
咪扮野哦!
原帖由 vwwo 於 2007-12-12 12:46 AM 發表

咪扮野哦!
e D野没得扮出来试下米知咯~~ 不果我醉左后会乱性~~
原帖由 posman 於 2007-12-12 01:07 AM 發表

e D野没得扮出来试下米知咯~~ 不果我醉左后会乱性~~
呢样我就未惊过.
因为我老公梗会陪我出黎架嘛!