返回列表 回復 發帖
我又黎啦!!!!!!!!:onion05:
原帖由 jacky760425 於 2007-9-15 01:01 PM 發表

人睇来:onion03: ,你就走。。。。:onion03: ~~~~~
放工時間到ar ma:onion14:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-15 07:42 PM 發表

放工時間到ar ma:onion14:
话走就走 ,流低我一个人孤伶伶:019: ,儍儍地:019: ,闷死人喇:onion03: !好玩自杀。。。。。。。[localimg=50,50]1[/localimg][localimg=50,50]1[/localimg]
大家好吗?
我番黎啦!。。。。。。。:onion05:
原帖由 jacky760425 於 2007-9-16 12:58 PM 發表

话走就走 ,流低我一个人孤伶伶:019: ,儍儍地:019: ,闷死人喇:onion03: !好玩自杀。。。。。。。[localimg=50,50]1[/localimg][localimg=50,50]1[/localimg]
:onion03: 我放工之后仲要赶住去载我家姐放工,我地既放工时间都一样,但系我去据个度既车程需要20分钟(最快)!!

所以每日一定准时纺工!!。。。无奈:019:

欢迎踊跃黎“俊男贴图区“post俊男们既靓相,同大家分享下!多谢!
原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-17 10:55 AM 發表

:onion03: 我放工之后仲要赶住去载我家姐放工,我地既放工时间都一样,但系我去据个度既车程需要20分钟(最快)!!

所以每日一定准时纺工!!。。。无奈:019: ...
原来老鼠,好了我站时不死住:019: ,嘻嘻!你家姐正不正架。。。。:onion10:
大家好吗?
我家姐好靓gA.....但系我打算吾介绍比你识

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-17 11:12 AM 發表
我家姐好靓gA.....但系我打算吾介绍比你识
点解,:019: 你不好喝醋了,识下姐不死人架!!!:onion10:
大家好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-9-17 11:17 AM 發表

点解,:019: 你不好喝醋了,识下姐不死人架!!!:onion10:
睇你地有无缘份咯!!

原帖由 BeckyWoon 於 2007-9-17 11:42 AM 發表

睇你地有无缘份咯!!
你你你、点解、点解、点解:onion03: ,你不好误解左喇:019: ,识下姐,醋鬼 。。。嘻嘻!
大家好吗?
我出去食lunch先。。。:onion05:

我路过。。。。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2007-9-17 12:12 PM 發表
我路过。。。。。。。。。。。
靓姐,过路五十蚊 。死昧。。。。嘻嘻!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
大家好吗?
  进来之前我要唱首歌" 我很臭,可是我很温柔"。。。
原帖由 canz85 於 2007-9-17 01:20 PM 發表
  进来之前我要唱首歌" 我很臭,可是我很温柔"。。。
德华哥,今日咁得闲既:onion05: ,坐喇。。。。你去边树来甘臭。
大家好吗?