返回列表 回復 發帖
不知道,wsm
不知道:014: :014:
Maybank?
dunno wor
唔知.........=.=
唔知道喎, 唔係個度人.
留言时间: 2008年05月03日 16点50分  
' n1 C6 n6 z! M, _" h. F# fwww2.tvboxnow.com你甘爱国噶~~连主页都系!!haha.. 主人的回复 5月3日 04:517 B6 L! c, }3 n: D9 }
你有無聽到首歌啊? 好好聽嘎! 公仔箱論壇0 u1 H* i, {' Q3 `* y! P, ]
尐爺;猪的回复 5月3日 04:52
9 D* P( F2 ?5 v9 ]1 c) c  `公仔箱論壇听5到啊....乜歌黎嘎~~www2.tvboxnow.com( }5 d4 @" `* E: {
www2.tvboxnow.com- z% I6 p/ L+ q& U1 X* [6 D
主人的回复 5月3日 04:54
2 Y5 v0 ]/ s4 h  b* W; T公仔箱論壇你等一陣 D音樂開始比較細 Beijing welcomes you 3 }& k8 }6 q! r3 K+ `7 M  F8 n7 u
尐爺;猪的回复 5月3日 04:55
0 |8 h; l8 Y! [1 G, _, P5系细5细声问题啊...简直无声音... tvb now,tvbnow,bttvb- D1 I' p* ~) }$ I/ z; J; S
主人的回复 5月3日 04:57
& v5 K6 m7 r+ x( w有啊....可能區LOAD緊 你等下區 係啦....你點黎我度嘎
3 d8 e3 Z2 F' m( S: _* G2 A尐爺;猪的回复 5月3日 04:57
) g' [; W6 V2 Y8 ~6 n# i/ O) z" Itvb now,tvbnow,bttvb得闲加无聊埋黎咯..5欢迎啊??甘我下次5黎咯
2 T1 H$ a# o' N$ Z7 ^+ I) L% K9 @tvb now,tvbnow,bttvb主人的回复 5月3日 04:59www2.tvboxnow.com" h. _0 [/ I2 b) }
5係...不知幾欢迎..我想知你點黎到姐.... TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- _9 w7 ^9 V* v/ D
尐爺;猪的回复 5月3日 05:01: c. w. _" N3 u
哼...你好似怀疑我噶真心啊..hehe
# ~- M3 m0 F- u主人的回复 5月3日 05:02
2 N7 T8 x5 T! G: w8 k8 e/ jtvb now,tvbnow,bttvb沒有啊! 你叫咩名啊.. TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。  Q. G, a& G$ {$ G- @) ^) u
尐爺;猪的回复 5月3日 05:02
9 N. R6 T, O3 J& ]" ]www2.tvboxnow.com黄舒帆就系我啦...
' P1 J. }: d, Z0 WTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。主人的回复 5月3日 05:04公仔箱論壇$ t3 y' N  q' y
哦...5怪得啦!!!HOHO
- }" o$ J$ G* ttvb now,tvbnow,bttvb尐爺;猪的回复 5月3日 05:06TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。; T2 c. Q+ S, P3 K; X  u) R
你知我系边个a...都无西神秘感啦..- -# TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。: b& B$ V( ?$ [( T$ m; |: g3 S" Z
主人的回复 5月3日 05:078 T8 g+ }5 P, G# R
甘你頭先就5好講我知MA HAHA
1 B) P# f8 A8 Z5 X# q6 q7 J8 k尐爺;猪的回复 5月3日 05:17
  ]6 B+ P/ O- j% u0 W9 b# itvb now,tvbnow,bttvb我甘诚实同埋直率...5识讲大话噶.. www2.tvboxnow.com9 G) m" x8 q9 ]. {8 N6 i
主人的回复 5月3日 05:36www2.tvboxnow.com2 M& x3 w, U1 i) L/ q! K+ n
係咩?!! TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。- B& s& w. Y2 W: p8 y" |) q& e, a  w
尐爺;猪的回复 5月3日 05:38
& ~* W0 y% ?' |; {+ f! ~4 y1 j- -@去香港耐左...連臺山話加廣州話都體5明啦..
# U( o( y' N2 \6 r5 z/ O主人的回复 5月3日 05:40
! \  P1 k" Q& j' H! o5 m明啊!!...你話你 诚实 直率... 5识讲大话啊ma 你打ts話我都應該識睇 tvb now,tvbnow,bttvb7 {. k1 \* p- k- h
尐爺;猪的回复 5月3日 05:42
- l# s5 _  P' KTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。甘你又扮傻?..又要翻去学校啦..果个星期要翻7日..都5知点过好~~~~ 公仔箱論壇: M9 Q5 R0 o4 t" B: [# t
主人的回复 5月3日 05:448 b9 P7 F( U' Y) U) G/ W
係你誤會左我的意思姐....翻学咪好咯 好過在家 甘無聊
8 B$ ~: m, w" B- r7 c* S& n4 R3 h尐爺;猪的回复 5月3日 05:45tvb now,tvbnow,bttvb' D( }! B' o% b& K. N
恩恩。甘又系。拜拜啦。。。
( G3 c& U! S& w8 ^/ FTVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。主人的回复 5月3日 05:50
" p  D; S4 q: ^- I( g: ~公仔箱論壇88 add oil!!
5晓啊~~!!
想不出啊~~~
see:019: :019:
thanks for sharing...
有邊幾間馬來西亞既銀行呢?? 無得擇, 有d難答...都係睇答案先^^
dont know wor:onion03: :onion03:
???????????????????
eh,let me see