返回列表 回復 發帖
hello guys      :014:    nice to meet u all   :014:
多多指教

回復 #165 喵喵囡囡 的帖子

玩刀仔? 会吓到新人的。
得空会来捧场的。:onion14:
倒闭了的龙门解压客站的店小二。。
原帖由 seansky 於 2008-4-5 04:04 PM 發表
hello guys      :014:    nice to meet u all   :014:
多多指教
:014: 大家甘话~~~以后你要多D入黎吹水啊~

回復 #167 Stephenlai1986 的帖子

:024: 依家系米玩下刀仔犯法~~~

:014: 人地好斯文、温柔嘎~~~~
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-4-7 10:05 AM 發表
:024: 依家系米玩下刀仔犯法~~~

:014: 人地好斯文、温柔嘎~~~~
哈哈。。。
果然很斯文、温柔。。
倒闭了的龙门解压客站的店小二。。
:onion31: 你依家系米好唔满意我对其他人甘斯文、温柔啊???

你笑咩皆~
我都初次踩入呢个场。。。。。。。。。。。。。。:onion05:
有无点心送茶a:019:
来一起吹水的就是朋友
原帖由 smartdannyboy 於 2008-4-9 06:02 PM 發表
有无点心送茶a:019:
哗。。。。。。。。边殊有啊???
原帖由 ong1323 於 2008-4-10 01:01 AM 發表
来一起吹水的就是朋友
甘你就要多D上黎啦,朋友!!

回復 #176 vwwo 的帖子

無錯.....vwwo 系tvbnow 吹水區出晒名....最靓...又吹的..
人見人愛....車見車載
原帖由 kokjong 於 2008-4-11 12:57 AM 發表
無錯.....vwwo 系tvbnow 吹水區出晒名....最靓...又吹的..
人見人愛....車見車載
你唔系想讲埋落下吖嘛~~~
原帖由 vwwo 於 2008-4-11 01:05 AM 發表

你唔系想讲埋落下吖嘛~~~
哎呀..你唔好誤會啦....我家下係度贊你囉..
就係以句...-人見人愛-..已經過晒絕美啦....我咁樣講...靓無
原帖由 kokjong 於 2008-4-11 01:10 AM 發表

哎呀..你唔好誤會啦....我家下係度贊你囉..
就係以句...-人見人愛-..已經過晒絕美啦....我咁樣講...靓無
甘就差唔多啦~~~~