返回列表 回復 發帖
原帖由 hendytiu 於 2008-8-17 09:45 PM 發表

是啊是啊!!小心啊!!byelin
已編輯了......可以嗎??
原帖由 cck_my 於 2008-8-17 09:53 PM 發表
没有用的, 因为

dicksonkhan 第 1961 篇文章
miki1012 第 1973 篇文章
已经出卖了!
但係我真係唔知情架.....我第一次搶之麻...
=.=

我點知真係中左喎
原帖由 cck_my 於 2008-8-17 09:53 PM 發表
没有用的, 因为

已经出卖了!
hi..健仔你来了啊!!你好啊!!
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 09:53 PM 發表

已編輯了......可以嗎??
你好象被cck发现了??
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
比大佬發現了.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
外星貓E生

算啦.....其實我真係唔知架....真係咁橋,....

不過如果你地唔算數既話.....

咁算啦,,,,,當我冇中過獎金啦

SORRY~打搞晒
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 09:57 PM 發表

SORRY~打搞晒
要跑了吗???别太伤心!

回應 byeiln 第 1985 篇文章

无事放心, 下次唔可以再放表情而已!
原帖由 cck_my 於 2008-8-17 09:59 PM 發表
你好大量哦!!i love u
没有用的, 因为

已经出卖了!
什么事情
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 09:57 PM 發表

SORRY~打搞晒
没关系的啦!!
我相信cck_my会明白的!!
下次不要这样了!!明白吗??

SORRY~打搞晒
没事的,别怕~~第一次是警告吧了~
原帖由 cck_my 於 2008-8-17 09:59 PM 發表
有写字还算
原帖由 miki1012 於 2008-8-17 10:01 PM 發表

什么事情
他说我们出卖了byeilin
原帖由 hendytiu 於 2008-8-17 09:55 PM 發表

hi..健仔你来了啊!!你好啊!!
我想知道如果你是版主, 你如何应对?