返回列表 回復 發帖
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 10:32 PM 發表
當我冇中過帖啦~

咁大家會好過D麻~
我跟建仔都担保你没事啊,别担心啦,
中到奖应该开心啊''你运气好好哦;;'
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 10:31 PM 發表
我覺得我自己做得好錯....

我真係笑唔出....SORRY
我是罪灰祸首吗?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 10:35 PM 發表

咁既環境你仲肯俾我中獎....
對唔住呀....yiyianki

by the way....多謝你
傻啦...他是新人嘛...
不要再自責了,我們不會怪你....下次搶金時不要再這樣便成了....
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 10:33 PM 發表

MIKI ...SORRY呀~
你咁幫我......但係我做錯左
没事的。。。刚开始我也是不懂。。。现在知道还来得及
原帖由 miki1012 於 2008-8-17 10:37 PM 發表

没事的。。。刚开始我也是不懂。。。现在知道还来得及
對了....這又不是大事....不用放在心上....
原帖由 CC517 於 2008-8-17 10:34 PM 發表

送d驚嚇比你笑下

對唔住呀...CC517
原帖由 hendytiu 於 2008-8-17 10:35 PM 發表

对啊!!健仔都说没事了!!不要内疚!!
對唔住呀....hendytiu
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 10:38 PM 發表

對唔住呀...CC517
不要对自己有愧疚!!放心!!
不要再提了...2300樓又有獎金呀...
總之我要同呢度所有每一位BYEILN既朋友講

( 對 唔 住 )

大家肯願諒BYEILN , BYEILN真係好感動

我真心咁係度講 ( 我 愛 呢 度 每 一位 既 你 地 )
原帖由 yiyianki 於 2008-8-17 10:40 PM 發表
不要再提了...2300樓又有獎金呀...
好啊!!那就一起破帖吧!!哈哈!
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 10:42 PM 發表

( 對 唔 住 )

我真心咁係度講 ( 我 愛 呢 度 每 一位 既 你 地 ) ...
你是女仔呀....不要愛上我.....我不斷背的....
原帖由 byeiln 於 2008-8-17 10:42 PM 發表

( 對 唔 住 )

我真心咁係度講 ( 我 愛 呢 度 每 一位 既 你 地 ) ...
so touching
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 hendytiu 於 2008-8-17 10:43 PM 發表

好啊!!那就一起破帖吧!!哈哈!
我留返給你們破.....差不多到2300樓我就會不說話了...

( 對 唔 住 )

那就对了!!开心的玩吧!!