返回列表 回復 發帖
喵喵训饱啦
lhy92725 發表於 2011-3-3 03:46 PM
係呀~今晚凍咗好多~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
一兩分鐘... 邊有地方咁小架...
roberton888 發表於 2011-3-3 05:09 PM
中國囖 乜你唔知咩?
中國囖 乜你唔知咩?
喵喵囡囡 發表於 2011-3-4 12:03 AM
中... 中國... 我都係中國.... 不過係中國香港.... 你呢... 中國邊到呀...   喵喵早晨....
喵喵早晨啊,今日又再大风佐D啦
條骨都無佐lu
中... 中國... 我都係中國.... 不過係中國香港.... 你呢... 中國邊到呀...   喵喵早晨....
roberton888 發表於 2011-3-4 08:28 AM
中國廣州吖~你係咪玩嘢

88,Good afternoon
喵喵早晨啊,今日又再大风佐D啦
lhy92725 發表於 2011-3-4 09:53 AM
尋晚落班我都知道吖~你有冇著多件衫呢??
今日都沾寒沾冻甘,夜晚收工要小心啊
條骨都無佐lu
中國廣州吖~你係咪玩嘢

88,Good afternoon
喵喵囡囡 發表於 2011-3-4 01:20 PM
我無玩野呀... 真係唔知架... 我新黎左幾個月... 咋...
今日都沾寒沾冻甘,夜晚收工要小心啊
lhy92725 發表於 2011-3-4 03:22 PM
我E+返嚟都唔覺得好凍~多謝你關心

你今晚有冇出去呢?
喵喵.... 拍完拖呀???
喵喵今晚甘早可以收工
不过我要训觉啦
條骨都無佐lu
我無玩野呀... 真係唔知架... 我新黎左幾個月... 咋...
roberton888 發表於 2011-3-4 05:26 PM
我係想講,乜你唔知HK同我哋係相差一兩分鐘左右嘅咩?
喵喵.... 拍完拖呀???
roberton888 發表於 2011-3-5 12:09 AM
我邊有拖拍吖~我返夜班咋
喵喵今晚甘早可以收工
不过我要训觉啦
lhy92725 發表於 2011-3-5 12:10 AM
貓骨,88
我係想講,乜你唔知HK同我哋係相差一兩分鐘左右嘅咩?
喵喵囡囡 發表於 2011-3-5 12:15 AM
我而家先知... 真架...