返回列表 回復 發帖
原帖由 chfong2 於 2008-8-21 02:39 AM 發表
你没睡啊
未呀...你也未睡...
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 yiyianki 於 2008-8-21 02:56 AM 發表
未呀...你也未睡...
什么事,这么晚还没睡啊!我回来了!
原帖由 qqbubu 於 2008-8-21 03:08 AM 發表

什么事,这么晚还没睡啊!我回来了!
你也沒睡呢....??
我晚晚都是這麼晚才睡......
原帖由 yiyianki 於 2008-8-21 03:16 AM 發表
你也沒睡呢....??
我晚晚都是這麼晚才睡......
要不要每天三更半夜,明天没精打采你就知道。
原帖由 qqbubu 於 2008-8-21 03:25 AM 發表

要不要每天三更半夜,明天没精打采你就知道。
我已習慣了...我又不是打工...
喜歡回公司才回...所以不用擔心我訓得少....
原帖由 yiyianki 於 2008-8-21 04:04 AM 發表
我已習慣了...我又不是打工...
喜歡回公司才回...所以不用擔心我訓得少....
SO FREE   
靚姊, 黎探你啊! 起床未呀! 哈!
原帖由 manyiu 於 2008-8-21 09:06 AM 發表
她这几天心情不好。

回應 yiyianki 第 2511 篇文章

昨晚没应我啊..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
各个那么迟睡啊
how's princess froggie today?
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 manyiu 於 2008-8-21 09:06 AM 發表
起床了....
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-21 03:34 PM 發表
how's princess froggie today?
還是一樣....總是沒有心情的.......
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-21 10:17 AM 發表
昨晚没应我啊..
不是....
只是這幾天太忙...又冇咩心情....又趕緊網上搵資料...
所以才沒有空應你msn...
龜龜也一起幫我搵資料...我才可以分擔下工作......不然,我的工作可能要忙上2個星期多...