返回列表 回復 發帖
原帖由 sos924 於 2008-8-23 02:55 AM 發表
3000 post

30000蚊
哈哈....3000 post 先得3萬...?? ==
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
獎金樓冇左...d人即刻走晒啦...
唔洗set了....我都唔會成日得閒上黎呢度........
原帖由 yiyianki 於 2008-8-23 02:55 AM 發表
哈哈....3000 post 先得3萬...?? ==
算多架啦~POST多幾百個就有30000
原帖由 yiyianki 於 2008-8-23 02:58 AM 發表
獎金樓冇左...d人即刻走晒啦...
唔洗set了....我都唔會成日得閒上黎呢度........
我知遲D仲忙
原帖由 sos924 於 2008-8-23 02:58 AM 發表
算多架啦~POST多幾百個就有30000
幾百個....
如果唔係今日我地兩個返黎傾一傾...獎金樓唔係就到都唔會有人黎啦....
原帖由 sos924 於 2008-8-23 02:59 AM 發表
我知遲D仲忙
係呀....湊女...冇計....鬼叫開學咩......
原帖由 yiyianki 於 2008-8-23 03:00 AM 發表
幾百個....
如果唔係今日我地兩個返黎傾一傾...獎金樓唔係就到都唔會有人黎啦....
我地地頭佢地冰夠膽推POST
原帖由 yiyianki 於 2008-8-23 03:02 AM 發表
係呀....湊女...冇計....鬼叫開學咩......
唉...咁咪少見面
原帖由 sos924 於 2008-8-23 03:02 AM 發表
我地地頭佢地冰夠膽推POST
關咩事....
跟本每人都有一個自己既主題....係都喺自己主題傾啦....
係要爆帖先去人地度...
你話岩唔岩....???
原帖由 sos924 於 2008-8-23 03:05 AM 發表
唉...咁咪少見面
我同我媽講明左...星期5 - 6 - 日返去佢度...
星期日夜晚先返黎......
哈...咁早唔知有冇人呢.........
原帖由 yiyianki 於 2008-8-23 06:37 AM 發表
哈...咁早唔知有冇人呢.........
我在啊!凤球过着了吗?
早啊!进来走走!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 qqbubu 於 2008-8-23 06:54 AM 發表

我在啊!凤球过着了吗?
現在3號風球....
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-23 06:58 AM 發表
早啊!进来走走!
早晨呀小白....