返回列表 回復 發帖
比赛即将要开始了。。。
您而家眼中只有miaomiao
lux1261 發表於 2009-6-1 09:10 AM
您以為我老眼昏花睇唔到miaomiao 啊? 哈哈.......
我依家眼中只有 money money

(一時亞妹的麗影都會在我眼中飄過架........... ^^")
您以為我老眼昏花睇唔到           啊? 哈哈.......
我依家眼中只有 money money

(一時亞妹的麗影都會在我眼中飄過架........... ^^")
devil2007 發表於 2009-6-1 22:03
飄過
送比您昨天去比利時海灘玩的.
好新鮮飄過............

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
飄過
送比您昨天去比利時海灘玩的.
好新鮮飄過............

lux1261 發表於 2009-6-1 06:40 PM
點解冇你既...
你也想玩。。
jclai 發表於 2009-6-1 01:55 PM
系啊。。。 都唔明白d人点解咁易流口水。。。
系啊。。。 都唔明白d人电解咁易流口水。。。
mun2 發表於 2009-6-2 04:31 PM
能够见到靓女啵,梗喺易流口水啦你都喺....
能够见到靓女啵,梗喺易流口水啦你都喺....
nicnic1161 發表於 2009-6-2 06:09 PM
我???? 哈哈哈哈!!! 我想呕啊!!!!
我???? 哈哈哈哈!!! 我想呕啊!!!!
mun2 發表於 2009-6-2 11:00 PM
咁瘦仲呕...
咁瘦仲呕...
nicnic1161 發表於 2009-6-2 11:16 PM
咁瘦唔可以呕+?

点解到现在都无相看+?
咁瘦唔可以呕+?

点解到现在都无相看+?
mun2 發表於 2009-6-2 11:30 PM
惊你越呕越瘦啊
就喺咯,我都想睇相架,迟迟都冇人post
惊你越呕越瘦啊
就喺咯,我都想睇相架,迟迟都冇人post
nicnic1161 發表於 2009-6-2 05:34 PM
我諗唔會有人POST架啦
我諗唔會有人POST架啦
h2o 發表於 2009-6-3 12:08 AM
全部太唔似样啦...(讲笑讲笑)
全部太唔似样啦...(讲笑讲笑)
nicnic1161 發表於 2009-6-2 06:20 PM
驚俾人踩掛 =/
四人幫無靚仔!
~~ 亞妹   逢一、三、五           休息
                  二、四、六           放假
                 星期日及公眾假期   謝絕探訪 ~~
四人幫無靚仔!
lux1261 發表於 2009-6-3 05:58 AM
阿妹,你唔可以讲得咁直架!!!