返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 02:59 PM 發表
娃娃... 只龟仙人失踪咗啊...
沒有啦....他同我去了睇戲呀今天.......
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
回來了
原帖由 yiyianki 於 2008-8-26 05:06 PM 發表
沒有啦....他同我去了睇戲呀今天.......
咁早返既
去拍拖啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 02:59 PM 發表
娃娃... 只龟仙人失踪咗啊...
我在
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 08:29 PM 發表
去拍拖啊...
咪亂說
原帖由 sos924 於 2008-8-26 08:27 PM 發表
回來了
哈哈.......依家先返架.......
原帖由 sos924 於 2008-8-26 08:28 PM 發表
咁早返既
睇完咪返屋企囉....係你死去打機之嘛......
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 08:29 PM 發表
去拍拖啊...
邊係去拍拖.......
龜龜單身的....但我不是........
原帖由 yiyianki 於 2008-8-26 08:45 PM 發表
邊係去拍拖.......
龜龜單身的....但我不是........
都可以架...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-26 08:45 PM 發表

都可以架...
不可以啦...我有個家庭了...
女也有.......點同佢拍拖呀...??
原帖由 yiyianki 於 2008-8-26 08:43 PM 發表
哈哈.......依家先返架.......
去左灘屍
原帖由 sos924 於 2008-8-26 08:47 PM 發表
去左灘屍
me too....勁眼訓....但一訓著就好多電話打黎.......
冇咩點訓.....
原帖由 yiyianki 於 2008-8-26 08:44 PM 發表
睇完咪返屋企囉....係你死去打機之嘛......
篤下麻雀機
原帖由 sos924 於 2008-8-26 08:49 PM 發表
篤下麻雀機
又篤....今日睇戲前咪打左兩鋪囉........