返回列表 回復 發帖
原帖由 feimiao0 於 2008-11-27 06:41 AM 發表
新屋還新屋,舊屋還舊屋。。。身份唔同稱呼自然唔同啊嘛
我好鍾意你隻貓樣 icon, 隻肥貓好得意!

回應 manyiu 第 336 篇文章

如果有你嘅msn我相信會好快正常返
喵喵喵

回應 manyiu 第 338 篇文章

用佐好多年啦,不過其他人話個貓樣好咸濕
喵喵喵
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-11-27 06:42 AM 發表

manyiu你好呀...你係男仔定女仔呀?
不如你同羊羊都add我msn吖
我係女仔,我個 msn 有 virus,而家唔俾得人,會傳染病毒,木馬...etc. 危險呀!等攪掂先啦! 

回應 feimiao0 第 339 篇文章

faster than eat medicine  
原帖由 feimiao0 於 2008-11-27 06:45 AM 發表
用佐好多年啦,不過其他人話個貓樣好咸濕
哈哈哈,原來咸濕貓個名係咁黎嫁!哈!有意思喎!
原帖由 feimiao0 於 2008-11-27 06:44 AM 發表
如果有你嘅msn我相信會好快正常返
會中病毒快D喎!
原帖由 *柳飄飄* 於 2008-11-27 06:36 AM 發表
羊羊我有見到你o架~~
係呢, 做咩今日唔見法國佬?
通常我地走哂,法國佬就黎!好難遇見佢!

回應 Geai 第 342 篇文章

當然啦,咩特效藥都比唔上
喵喵喵

回應 manyiu 第 344 篇文章

我部腦早已充滿病毒,多一個唔多,少一個唔少啦
喵喵喵
原帖由 manyiu 於 27-11-2008 06:45 發表
我係女仔,我個 msn 有 virus,而家唔俾得人,會傳染病毒,木馬...etc. 危險呀!等攪掂先啦! 
起初睇個名仲以為係男仔tim...咁呀等妳個msn搞掂再交換啦!
其實我都唔知msn點解會中毒, 早排開始好多人都中哂毒!
你隻癡貓咁口花~~

回應 *柳飄飄* 第 349 篇文章

我一向都癡癡地,花花地嘅啦,你識得我日子淺
喵喵喵
pp好悶呀...你哋做緊乜(除咗吹水)
原帖由 feimiao0 於 27-11-2008 07:10 發表
我一向都癡癡地,花花地嘅啦,你識得我日子淺
奸得你個貓樣吖...