返回列表 回復 發帖
來探探princess froggie~
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-29 01:45 AM 發表
來探探princess froggie~
hihi 小白...你又學人變左做女仔既.......
正在尋覓青蛙王子中~ 青蛙王子))) 你在哪 ??
原帖由 yiyianki 於 2008-8-29 02:17 AM 發表
hihi 小白...你又學人變左做女仔既.......
我是小白!!? 我學人??

回應 yiyianki 第 3041 篇文章

yam yam is girl
早已逃出了雞籠....重生了~
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-29 02:27 發表
yes,is so long
but now at mamak
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-29 02:26 AM 發表

我是小白!!? 我學人??
o....sorry...你是雞雞...睇錯了...
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-29 02:27 AM 發表
即係唔係雞雞喇...??
原帖由 rrliew 於 2008-8-29 02:31 AM 發表

yes,is so long
but now at mamak
下....依家係鴨仔...??
各位早晨.........
原帖由 yiyianki 於 2008-8-29 07:09 AM 發表
这么早啊!
原帖由 qqbubu 於 2008-8-29 07:11 AM 發表

这么早啊!
早起身便這麼早........
原帖由 yiyianki 於 2008-8-29 07:09 發表
selamat pagi
原帖由 yiyianki 於 2008-8-29 07:16 AM 發表

早起身便這麼早........
睡次点啦!昨晚这么迟睡。
早晨啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥